Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O rachetă SpaceX a lansat pe orbită un satelit spion al Forţelor Spaţiale ale Statelor Unite

Publicat:

O racheta 9 a lansat miercuri pe orbita un satelit spion pentru ale , a anuntat (NRO), responsabil cu proiectarea si gestionarea retelei de sateliti militari americani, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un start-up german, Hyimpulse, a lansat o racheta propulsata cu parafina VIDEO

17:15, 03.05.2024 - Hyimpulse, un start-up german din sectorul spatial, a anuntat ca a efectuat vineri, cu succes, prima lansare a unei rachete care utilizeaza parafina pe post de carburant, adica ceara de lumanare, cu scopul de a testa aceasta tehnologie inaintea unui prim zbor orbital la sfarsitul anului 2025.

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Science Report: Rusia a lansat cu succes noua sa racheta spațiala, Angara-A5 ● Și totuși, ar putea exista viața pe Venus ● Vulpile ar fi fost domesticite de populațiile precolumbiene, inainte de apariția cainilor

17:00, 11.04.2024 - Rusia a lansat cu succes noua sa racheta spațiala, Angara-A5 ● Și totuși, ar putea exista viața pe Venus ● Vulpile ar fi fost domesticite de populațiile precolumbiene, inainte de apariția cainilor

Coreea de Sud a lansat al doilea satelit-spion in spațiu ca sa urmareasca Coreea de Nord

11:30, 08.04.2024 - Ministerul sud-coreean al Apararii a anuntat luni ca cel de-al doilea satelit de spionaj de productie interna a intrat pe orbita dupa ce a fost lansat cu o racheta SpaceX Falcon 9 de la Centrul Spatial John F. Kennedy din Florida, relateaza Reuters.

Coreea de Nord a lansat o racheta balistica "neidentificata", in timp ce Blinken se afla la Seul. Reacția SUA

07:55, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anuntat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intalni cu inalti oficiali si a participa la un summit privind democratia. SUA au condamnat gestul Coreei de Nord.

Coreea de Sud in alerta: Phenianul a lansat o racheta balistica neidentificata spre Marea de Est

04:35, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anuntat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intalni cu inalti oficiali si a participa la un summit privind democratia, relateaza AFP si Reuters, citate de AGERPRES. "Coreea de Nord a lansat o racheta…

SpaceX face joi a treia incercare de a trimite pe orbita mega-racheta Starship

12:00, 13.03.2024 - SpaceX va face cel devreme joi un al treilea test cu sistemul Starship, misiunea fiind de a se ajunge pe orbita terestra. „Starship Flight 3” va fi lansata din Texas și are obiective mai ambițioase decat precedentele rachete lansate de compania lui Elon Musk. SpaceX a facut doua incercari cu Starship…


Ce parere ai despre aceasta stire?