Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O persoană a murit şi alte 56 au fost rănite în urma unui seism de 4,2 grade produs în Iran

Publicat:

O persoana a murit in urma unui infarct si cel putin 56 de oameni au suferit rani usoare dupa un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade care s-a produs la o distanta de 50 de kilometri fata de Teheran, capitala Iranului, miercuri, informeaza Reuters.

Cele mai multe de persoanele ranite s-au accidentat in timp ce incercau sa paraseasca in mare viteza cladirile in care locuiau si au fost deja externate, a precizat agentia nationala de presa din Iran (IRNA), care ii citeaza pe reprezentantii Serviciilor de .

Acest seism a fost considerat o replica a cutremurului…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav la Sadova, Dolj. O persoana a murit și alte cinci au fost ranite in urma coliziunii dintre doua mașini

13:21, 09.05.2024 - Incidentul rutier s-a produs, joi, 9 mai, pe DN 55, in localitatea Sadova din județul Dolj, dupa ce o mașina a patruns pe contrasens și a lovit un alt automobil care se deplasa regulamentar, relateaza Gazeta de Sud și News.ro.„Un autoturism condus de un barbat de 75 de ani, pe DN 55, pe raza localitatii…

Accident grav la Sadova, Dolj. O persoana a murit și alte cinci a fost ranite in urma coliziunii dintre doua mașini

13:10, 09.05.2024 - Incidentul rutier s-a produs, joi, 9 mai, pe DN 55, in localitatea Sadova din județul Dolj, dupa ce o mașina a patruns pe contrasens și a lovit un alt automobil care se deplasa regulamentar, relateaza Gazeta de Sud și News.ro.„Un autoturism condus de un barbat de 75 de ani, pe DN 55, pe raza localitatii…

VIDEO. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un copac masiv s-a prabușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

16:26, 07.05.2024 - Un copac masiv s-a prabusit marti peste una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Kuala Lumpur provocand moartea unei persoane si ranirea altor doua. In urma incidentului au fost perturbate serviciile de monosina si au fost avariate peste 10 autovehicule, au precizat autoritatile, potrivit Reuters.

O persoana a murit in urma unui incendiu produs la o locuința din Sectorul 2. Pompierii intervin

14:11, 07.05.2024 - Un incendiu puternic s-a produs marți la o locuința din Sectorul 2 al Capitalei. Flacarile au cuprins o casa și acoperișul unei alte locuințe invecinate. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu un numar impresionant de autospeciale pentru a stinge intr-un timp cat mai scurt valvataia și a limita…

Atacuri rusești din duminica Paștelui ortodox. O persoana a murit, 17 au fost ranite in Harkov

23:46, 05.05.2024 - Atacurile rusești din duminica Paștelui ortodox au ucis o femeie ingropata sub daramaturi și au ranit 17 persoane in orașul ucrainean Harkov și in regiunea inconjuratoare, au declarat oficialii regionali.

Lufthansa prelungește perioada de suspendare a zborurilor spre Teheran

12:45, 11.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa a prelungit joi suspendarea zborurilor catre Teheran din cauza situației din Orientul Mijlociu, care este in alerta pentru represalii iraniene la un presupus atac aerian israelian asupra ambasadei Iranului din Siria, noteaza Reuters, potrivit Mediafax.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?