Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O parte dintre trofeele echipe F1 Red Bull, recuperate. Unde au fost găsite

Publicat:

O parte dintre trofeele echipei de Formula 1 , furate din sediul organizației, au fost recuperate, dupa ce au fost gasite într-un lac. Numarul trofeelor recuperate se ridica la 20.

Nu mai puțin de 60 de trofee au fost furate dupa ce doua masini cu sase barbati au lovit intrarea principala a cladirii. Nicio persoana nu a fost ranita în atac. , lider de echipa, s-a declarat devastat de aceasta întâmplare., potrivit Mediafax.

Circa o treime dintre trofee a fost gasita în , lânga Sandhurst,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

E sigur ca Red Bull și-a ales noul pilot: „Am vazut in weekend in Australia ce rapid e”

10:11, 26.03.2024 - Red Bull, campioana la constructori in Formula 1 in ultimii doi ani, e in cautarea unui coleg pentru Max Verstappen, din sezonul viitor, iar pe lista se afla trei nume: Fernando Alonso, Carlos Sainz și Daniel Ricciardo. Mexicanului Sergio Perez ii va expira contractul cu Red Bull la finalul acestui…

Red Bull nu-l va forta pe Verstappen sa-si respecte contractul care expira in 2022

15:11, 11.03.2024 - Echipa de Formula 1 Red Bull nu il va forta pe pilotul olandez Max Verstappen sa-si respecte contractul care se va incheia in 2028, a anuntat directorul Christian Horner, conform DPA. ''Este ca orice altceva in viata: nu poti forta pe cineva sa fie undeva doar pentru un petic de hartie. Daca cineva…

Formula 1: Max Verstappen comenteaza zvonurile despre transferul sau la Mercedes

11:15, 07.03.2024 - Tatal lui Max Verstappen a cerut indepartarea directorului general Christian Horner de la Red Bull, dar pilotul olandez spune ca nu se gandește sa plece de la echipa austriaca, in ciuda zvonurilor aparute in ultima perioada.

Formula 1: Tatal lui Max Verstappen cere indepartarea șefului echipei Red Bull

16:20, 03.03.2024 - Christian Horner a fost recent exonerat de acuzațiile de „comportament inadecvat” fata de o angajata, iar Jos Verstappen (tatal lui Max, triplu campion mondial de Formula 1) a afirmat ca echipa va avea de suferit, daca britanicul va ramane in funcția de director general.

Formula 1: Red Bull și decizia luata in cazul directorului acuzat de comportament inadecvat

20:05, 28.02.2024 - Directorul general al celor de la Red Bull, Christian Horner, va ramane in funcție, dupa ce ancheta interna l-a declarat nevinovat de „comportamentul inadecvat” de care fusese acuzat de catre o angajata.

Christian Horner a fost declarat nevinovat si va ramane seful echipei Red Bull

18:46, 28.02.2024 - Christian Horner va ramane seful echipei Red Bull, detinatoarea titlului in Formula 1, el fiind declarat nevinovat miercuri in cazul presupusului comportament nepotrivit fata de o angajata, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Compania austriaca producatoare de bauturi energizante care detine echipa…


Ce parere ai despre aceasta stire?