Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O nouă ediție MediCamp la Castelul din Macea, organizată de Liga studenților UVVG

Publicat:
O nouă ediție MediCamp la Castelul din Macea, organizată de Liga studenților UVVG

Comunicat. O noua ediție a MediCamp a fost organizata zilele trecute la Castelul Gradinii Universitare Botanice din Macea. Peste optzeci de studenți ai Facultații de... The post O noua ediție MediCamp la Castelul din Macea, organizata de Liga studenților UVVG appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studenți UAV, la un curs de formare in Grecia

13:21, 13.06.2024 - Comunicat UAV. Proiectul Erasmus + Strategic HED DLIS Digital Learning Social Intervention a oferit studenților masteranzi ai Facultații de Științe ale Educației, Psihologie și Asistența... The post Studenți UAV, la un curs de formare in Grecia appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Studenți ai UVVG, premiați intr-un concurs de procese simulate

16:05, 07.06.2024 - Comunicat. O echipa de studenți a Facultații de Științe Juridice din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a caștigat locul II la un... The post Studenți ai UVVG, premiați intr-un concurs de procese simulate appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Zi de sarbatoare pentru UVVG la castelul din Macea

13:05, 05.06.2024 - Comunicat. Castelul și Gradina botanica universitara de la Macea au fost animate recent de o serie de evenimente organizate aici in contextul Zilelor Academice Aradene.... The post Zi de sarbatoare pentru UVVG la castelul din Macea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Zilele Academice Aradene ale UVVG, la cea de-a 34-a ediție

14:31, 22.05.2024 - Comunicat. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad organizeaza „Zilele Academice Aradene”, cel mai amplu și de prestigiu eveniment al anului. Timp de o saptamana,... The post Zilele Academice Aradene ale UVVG, la cea de-a 34-a ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți

13:50, 03.05.2024 - Comunicat UVVG. Studenți ai Facultații de Medicina din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au participat la o dezbatere pe tema „Prin moarte... The post Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Teodor Cilan a fost confirmat, prin ordin de ministru, ca rector al Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad

12:15, 24.04.2024 - Comunicat. A fost emis ordinul de confirmare pentru funcția de rector al universitații aradene de stat pentru conf. univ. dr Teodor Florin Cilan, care va... The post Teodor Cilan a fost confirmat, prin ordin de ministru, ca rector al Universitații „Aurel Vlaicu” din Arad appeared first on Special Arad…

Incepe a IV-a ediție a Forumului Economic Internațional la Arad (Program)

17:25, 17.04.2024 - Comunicat. In perioada 17-19 aprilie 2024, se desfașoara la Arad a patra ediție a Forumului Economic Internațional cu tema „Crizele actuale și economia”. Patronatul Național... The post Incepe a IV-a ediție a Forumului Economic Internațional la Arad (Program) appeared first on Special Arad · ultimele…

Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție

07:55, 06.04.2024 - Comunicat. Asociația Europeanul, Primaria Arad și Centrul Municipal de Cultura Arad anunța ca in perioada 11 – 12 aprilie va avea loc cea de a... The post Festivalul de muzica religioasa de la Arad ajunge la a patra ediție appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?