Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O noua destinație de vacanță, anunțată de Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara

Publicat:

Aeroportul Internațional Timișoara anunța ca din data de 1 iunie va efectua un nou zbor charter special. Este vorba despre un zbor direct spre Hammamet, Tunisia, orașul-stațiune de pe coasta situat la 65 km de capitala Tunis, in partea de sud-est a peninsulei . Pentru o vacanța incantatoare și in același timp […] Articolul O noua destinație de vacanța, anunțata de Aeroportul Internațional ”” Timișoara a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara care a crezut ca este mahmura a ajuns pana la urma la spital iar medicii i-au spus ca mai are doar 12 luni de trait

13:30, 03.05.2024 - O tanara de 19 ani care se simțea rau dupa o vacanța cu prietenele și credea sa sufera de mahmureala a primit o veste devastatoare de la medici. Ella Pick a plecat cu prietenele intr-o vacanța de patru saptamani pe insula greceasca Zakynthos, in iunie anul trecut, iar la intoarcere se simțea rau, dar…

Dani și Gabriela Oțil, vacanța de vis de Paște. Ce destinație au ales cei doi: ”Cam lung drumul, dar...” / FOTO

11:40, 03.05.2024 - Dani și Gabriela Oțil au mers intr-o vacanța de vis de Paște, In acest an, prezentatorul TV și soția lui au ales sa petreaca diferit sarbatorile, astfel ca au ales o destinație incredibila, care i-a cucerit inca din primele momente in care au ajuns acolo. Iata unde au mers.

Claudia Patrașcanu a plecat in vacanța cu baieții ei și ai lui Gabi Badalau! Ce destinație a ales artista / VIDEO

14:05, 26.04.2024 - Claudia Patrascanu a decis sa plece cu cei doi baieți ai sai in vacanța, in Grecia. Ieri, cei trei au parasit capitala Romaniei și au zburat spre Republica Elena. Artista a facut publice primele imagini din destinația de vis.

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

O noua premiera anunțata de Teatrul „George Ciprian”, programata la sfarșitul lunii martie

23:50, 13.03.2024 - Articolul O noua premiera anunțata de Teatrul „George Ciprian”, programata la sfarșitul lunii martie se poate citi integral pe Stiri de Buzau . La Teatrul „George Ciprian”, Martie este luna in care sarbatorim venirea primavara. Continuam seria evenimentelor pregatite pentru publicul buzoian in aceasta…

Tunisia, o destinație de vacanța preferata de romani! De ce aleg turiștii aceasta țara

16:55, 10.03.2024 - Tunisia este o destinație de vacanța preferata de romani! Daca te-ai gandit sa mergi intr-o țara straina, dar nu ai idee unde, atunci alege aceasta țara speciala. Iata de ce o aleg turiștii, dar și ce a transmis un ghid!

Oradeanca medaliata cu aur la Cupa Mondiala din Tunisia

12:30, 11.02.2024 - Multipla campioana naționala, europeana și mondiala la kempo, junioara Karina Mihuta, legitimata la Clubul Sportiv Crisul Oradea, s-a facut remarcata și la Cupa Mondiala din Tunisia, desfasurata in perioada 6-11 februarie in localitatea Hammamet.


Ce parere ai despre aceasta stire?