Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O întâlnire cu Nadia Comăneci i-a schimbat viața unei tinere. „Când cineva de rangul ei îţi spune ceva, se lipeşte de tine”

Publicat:

Gimnasta australiana , in varsta de 20 de ani, a declarat ca o intalnire cu a facut-o sa-si continue cariera si sa devina o sportiva mai buna.

In 2014, Godwin a fost pentru prima data invitata la un concurs in strainatate, in SUA. Competitia a avut loc sub patronajul .

„Cand cineva de rangul Nadiei iti spune ceva, se lipeste de tine. Ea ne-a spus sa continuam sa muncim din greu, deoarece vom ajunge acolo intr-o zi si sa nu lasam pe altcineva sa ne spuna altceva", a declarat Godwin, pentru .

au determinat-o…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Etapa județeana a concursului „CU VIAȚA MEA APAR VIAȚA”, s-a stabilit podiumul

13:05, 24.05.2024 - Etapa județeana a concursului „CU VIAȚA MEA APAR VIAȚA”, s-a stabilit podiumul, in sala de sport a Liceul Tehnologic ”Spiru Haret” Targoviște din Municipiul Targoviște, s-a desfașurat etapa județeana, pentru categoriile liceu și gimnaziu. Competiția a fost organizata de Inspectoratul Școlar Județean…

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Rețeta speciala de sarmale a Nadiei Comaneci: „Așa am invațat de la mama!” Cum le prepara și ce secret are

15:56, 03.05.2024 - Nadia Comaneci a dezvaluit care e rețeta ei speciala de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regasesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se lauda ca toate sunt inspirate din invațaturile mamei sale.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum se simte Alex Delea dupa accidentarea de la Survivor All Stars. Caștigatorul Survivor 2022 a fost eliminat. „O noua lecție de viața”

17:51, 29.04.2024 - Alex Delea a caștigat Survivor Romania in 2022, iar anul acesta s-a intors la Survivor All Stars, unde a demonstrat inca odata cat de bun este pe teren. Din pacate, el a fost eliminat din competiție, iar acum se recupereaza acasa dupa o accidentare grava la picior.Competiția Survivor All Stars i-a adus…

O aeronava TAROM va purta numele Nadiei Comaneci

09:01, 19.04.2024 -  Aeronava cu numele „Nadia Comaneci” ii va duce pe sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris. Demersul reprezinta o premiera pentru Romania. Citește și: Oțelul Galați s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa un autogol in minutul 90 Compania TAROM anunța ca „a semnat, joi, acordul de utilizare…

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.


Ce parere ai despre aceasta stire?