Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O influenceriţă urmărită de milioane de fani, acuzată că şi-a ucis iubitul. Tânăra a mai fost arestată pentru că l-a agresat fizic

Publicat:

, in varsta de 26 de ani, este o influencerita si model OnlyFans din . Ea a fost arestata pentru crima, dupa ce si-a injunghiat mortal iubitul, in timp ce se certau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Audienta TV record pentru ultimul meci universitar al jucatoarei Caitlin Clark

11:00, 09.04.2024 - Ultimul meci din turneul universitar al jucatoarei Caitlin Clark, noua senzatie a baschetului feminin din Statele Unite, a atras, duminica, o audienta record de 18,7 milioane de telespectatori, cu un varf de 24 de milioane, a anuntat, luni, postul ESPN, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Copil in varsta de 9 ani din Cluj, agresat fizic de concubinul mamei / Denunțați AGRESORII!

10:05, 04.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din comuna Mica, județul Cluj a fost arestat pentru 30 de zile și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența in familie.

Bataie la o școala din Bacau! Doi elevi de gimnaziu și-au agresat fizic profesorul de geografie: ”Le-a cerut sa...”

16:25, 27.03.2024 - Caz ingrozitor la o școala din Bacau! Un profesor a fost batut crunt de doi elevi, in timpul orei de geografie. Elevii de clasa a VII-a nu au putut fi opriți nici de un alt profesor, care a incercat sa iși apere colegul. Iata de la ce a pornit conflictul!

Noul ajutor acordat de SUA Ucrainei va fi de 300 de milioane de dolari (Casa Alba)

22:00, 12.03.2024 - Statele Unite au anuntat marti un nou ajutor militar de 300 de milioane de dolari pentru Ucraina, departe de ajutorul substantial cerut de presedintele Biden, inca blocat in Congres, relateaza AFP, Agerpres. Ajutorul include in special rachete antiaeriene, munitie si obuze de artilerie si raspunde…

Presedintele De Laurentiis le-a promis jucatorilor 10 milioane de euro daca se califica in sferturile Ligii Campionilor

19:41, 11.03.2024 - Cotidianul Gazzetta dello Sport anunta ca presedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, le va plati jucatorilor sai 10 milioane de euro daca se califica in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, marti seara, cu FC Barcelona (1-1 in prima mansa), potrivit news.ro Un loc in sferturi de…

O femeie cu dubla cetațenie rusa și americana a fost arestata in Rusia. E acuzata ca a strans bani pentru armata Ucrainei

17:05, 20.02.2024 - O femeie cu dubla cetațenie rusa și americanca, cu resedinta la Los Angeles, a fost arestata la Ekaterinburg, in Rusia, fiind acuzata de „tradare”, anunta marti Serviciul federal rus de securitate (FSB), care susține ca aceasta ca a strans bani pentru armata ucraineana, relateaza AFP, preluat de News.ro.

Cine este Gabriel, iubitul misterios al Ioanei Grama. Influencerița a rupt tacerea: ”Nu o sa il gasiți nicaieri”

13:36, 05.02.2024 - Ioana Grama a facut lumina! Dupa doi ani in care s-a afișat alaturi de un barbat misterios, Ioana Grama a rupt tacerea despre iubitul ei, Gabriel. Fanii l-au vazut in imagini subtile, insa influencerița nu a vorbit niciodata despre barbatul care a aparut in viața ei. Iata cu ce se ocupa!


Ce parere ai despre aceasta stire?