Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O grenadă din Primul Război Mondial a fost găsită printre cartofi importaţi din Franţa

Publicat:

Grenada provine de pe un camp unde se aflau transee in timpul razboiului. Dispozitivul a fost dezgropat fara sa se stie de el atunci cand s-au recoltat cartofii de pe camp si a ajuns in printre cartofii trimisi la fabrica de chipsuri. Obiectul avea aproximativ opt centimetri latime si cantarea un kilogram. "Am identificat o grenada germana care probabil se folosea in . Am ales sa o detonam pentru ca nu a explod (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat care se plimba cu familia intr-o padure a facut o descoperire neasteptata. A sunat imediat la 112 (FOTO)

20:55, 06.05.2024 - O grenada de mana defensiva a fost gasita, luni, intr o padure din localitatea Lozna, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU Botosani.Date oficiale O grenada de mana defensiva a fost gasita intr o padure din localitatea Lozna, in aceasta dupa amiaza, de un barbat. Acesta…

Grenada neexplodata, gasita in curtea unui localnic din judetul Valcea

13:55, 02.05.2024 - O grenada neexplodata si in stare avansata de degradare a fost descoperita, joi, in curtea unui localnic din comuna Alunu, judetul Valcea. Elementul de munitie a fost ridicat de catre pirotehnisti.

Urmarile Primului Razboi Mondial in Franța: inca se mai poate muri in „zonele roșii”

18:45, 01.05.2024 - In unele parți ale Franței, Primul Razboi Mondial nu s-a incheiat niciodata. Acestea sunt „Zones rouges” - un arhipelag de foste campuri de lupta atat de afectate și poluate de razboi incat, la mai bine de un secol de la incheierea ostilitaților, acestea raman improprii pentru a trai.

Moartea stranie a unei tinere de 22 de ani: a pornit in cautare de stafii și a fost gasita intr-o biserica abandonata

10:05, 11.04.2024 - O cautare de stafii s-a terminat tragic pentru o tanara de doar 22 de ani din Franța, care a fost gasita moarta weekendul trecut intr-o biserica parasita din Valle d' Aosta, situata in nordul Italiei.

Romanca batuta și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Franța. Soțul susține ca i-a dat doar o palma

15:35, 27.03.2024 - O romanca a fost gasita de autoritațile din Franța plina de sange și arsa cu țigara in timp ce ratacea pe strazi. Femeia le-a povestit polițiștilor ca fusese batuta de soțul ei și ca a fugit de acasa. Agresorul a fost prin de polițiști și arestat. 

Caz terifiant in Franța! Romanca de 37 de ani, plina de sange și arsa cu țigara, gasita ratacind pe strazile din Toulouse

13:21, 27.03.2024 - O situație terifianta a avut loc, de curand, in Franța. O romanca in varsta de de 37 de ani a fost vazuta plina de sange și arsa cu țigara, in timp ce mergea pe strazile din Toulouse.

Cercetatorii au gasit antidot pentru stresul la locul de munca. Remediul nu este relaxarea, ci concentrarea!

00:10, 15.03.2024 - Antidotul stresului la locul de munca nu este relaxarea, ci concentrarea, considera Sonia Lupien, specialist in neuroștiințe din Canada, intr-un volum aparut in luna februarie anul acesta, transmite  Le Point .Stresul persistentSe vorbește despre stresul la locul de munca cand o persoana se confrunta…

VAMA PETEA Mașina cautata de autoritațile franceze, gasita la vama

12:10, 01.03.2024 - Politistii de frontiera satmareni au depistat un autovehicul cautat de autoritațile din Franța. Mașina a fost indisponibilizata la sediul instituției, iar in cauza se fac cercetari pentru savarșirea infracțiunii de tainuire. The post VAMA PETEA Mașina cautata de autoritațile franceze, gasita la vama…


Ce parere ai despre aceasta stire?