Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie de 72 de ani, atacată de urs în zona barajului Vidraru! Greşeala fatală comisă de turistă

Publicat:
O femeie de 72 de ani, atacată de urs în zona barajului Vidraru! Greşeala fatală comisă de turistă

Un echipaj SMURD a fost solicitat sa intervina in apropierea in cazul unei persoane atacata de urs, a anunțat luni ISU Argeș. Este vorba despe o femeie de 72 de ani, cetațean strain, care prezinta rani la mana stanga. Pacienta este conștienta. S-a apropiat de urs ca sa-i faca o poza La caz […] The post O femeie de 72 de ani, atacata de urs in zona barajului Vidraru! Greseala fatala comisa de turista first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Greșeala fatala: O turista a murit in timp ce incerca sa-și faca un selfie alaturi de soțul ei

03:40, 24.04.2024 - O turista chineza de 31 de ani a murit in acest weekend dupa ce a cazut intr-un lac vulcanic acid din provincia indoneziana Java de Est, a relatat presa locala, potrivit DPA, conform Agerpres.

O turista a fost atacata de un urs in apropiere de un baraj din Romania: Populația din zona, avertizata asupra pericolului

17:00, 22.04.2024 - O femeie de 72 de ani, aflata ca turista in Romania, a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului, scrie digi24.ro .

Turista atacata de urs in apropiere de barajul Vidraru

16:25, 22.04.2024 - O turista care vizita Romania a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului. Femeia, ranita la bratul drept Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, in apropierea…

O turista a fost atacata de un urs in apropiere de barajul Vidraru. A fost emis mesaj RO-Alert

15:30, 22.04.2024 - O femeie de 72 de ani, aflata ca turist in Romania, a fost atacata de un urs, luni, in timp ce se afla in zona barajului Vidraru din judetul Arges. Autoritatile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizeaza populatia din zona asupra pericolului.


Ce parere ai despre aceasta stire?