Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O Faimoasă de la Exatlon este însărcinată. Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare: "Da, o să aveam un copil"

Publicat:

Este vorba despre , care a participat in ultimul sezon Exatlon si a facut parte din echipa celor rosii. Faimoasa si-a bucurat fanii cu o veste fericita si anume ca, in curand, va da nastere unui copil.

"Da, o sa aveam un copil", a scris Catalina pe pagina sa de Instagram.

 

„Ma vad cu un copilaș pentru ca imi plac foarte mult copiii. Vreau sa am propria mea afacere la care eu și iubitul meu lucram deja, in domeniul moto. Ma vad administrand aceasta mica afacere și aproape de familie, sunt o familista„, preciza Catalina Șeicaru, in urma cu un an.

Doi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Anunțul facut de Deea Maxer, dupa un an de relație cu Robert Drilea: „Cred in casatorie și la 33 de ani”

15:55, 07.04.2024 - Dupa divorțul de Dinu Maxer, Deea Maxer și-a gasit liniștea și fericirea alaturi de noul sau iubit, Robert Drilea. Cei doi au sarbatorit vineri, pe 5 aprilie, un an de relație, moment pe care l-au marcat cu bucurie și emoție.Deși la inceput au preferat sa-și pastreze relația departe de ochii publicului,…

Șoc in showbiz: Sacha Baron Cohen și Isla Fisher anunța ca divorțeaza dupa 13 ani de casnicie

14:20, 06.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety. „Dupa un lung meci de tenis care a durat peste douazeci de ani, in sfarșit ne punem jos rachetele”,…

Cați bani caștiga Oana Roman pe luna. Vedeta a facut totul public. „Imi cresc singura copilul și intrețin singura o casa”

12:35, 27.03.2024 - Oana Roman, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit pe contul de socializare care sunt veniturile ei lunare și cat o costa taxele și impozitele. In ultima perioada vedeta s-a implicat in domeniul influencer marketing-ului și este proprietara unui magazin online.Oana Roman s-a despartit de tatal fetei sale…

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Legatura speciala dintre Teo Trandafir și Mioara Roman. Puțini știau despre asta. „De cate ori mi se adresa, ramaneam fara aer”

10:45, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a primului premier al Romaniei dupa Revolutie, Petre Roman, a murit astazi la varsta de 83 de ani. Teo Trandafir a reactionat imediat cand a aflat despre dispariția mamei Oanei Roman, mai ales ca intre ele exista o legatura despre care nu foarte multa lume știa.Mioara Roman…


Ce parere ai despre aceasta stire?