Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O cunoscută prezentatoare TV a luat o DECIZIE RADICALĂ: Va apela la MASECTOMIE

Publicat:

, o cunoscuta prezentatoare de televiziune și radio din , s-a retras din lumina reflectoarelor, in urma problemelor de sanatate, scrie spynews.ro care citeaza .

Fosta prezentatoare TV a suferit enorm dupa ce sora și mama ei au murit din cauza cancerului la san, astfel incat, ea și-a facut toate analizele medicale și a luat o decizie definitiva. Dupa ce medicii i-au spus ca este purtatoare de gena BRCA 1, responsabila pentru apariția cancerului mamar, a decis sa apeleze la o masectomie.

De asemenea, ea a incurajat toate femeile…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubit

20:20, 23.04.2024 - O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubitCristina Cioran a facut dezvaluiri șocante. Fosta prezentatoare TV spune ca traiește in teroare de cand s-a desparțit de tatal fetiței ei. Chiar daca a cerut recent un ordin de protecție impotriva…

Bogdan de la Ploiești, mesajul care i-a ingrijorat pe fani. Ce decizie radicala a luat artistul: „Nu știu cat timp!”

14:55, 20.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut un anunț in mediul online care i-a ingrijorat pe fani. Mesajul transmis de artist pe contul de Instagram a atras rapid atenția prietenilor virtuali. Se pare ca acesta luat o decizie radicala.

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar. Cum arata dupa intervenție și de ce a luat decizia: „Am analizat situația impreuna cu medicii”

12:55, 13.02.2024 - Adelina Pestrițu a anunțat ca a renunțat la implantul mamar, astfel ca recent a trecut printr-o intervenție chirurgicala. Fosta prezentatoare TV a explicat de ce a luat aceasta decizie total neașteptata pentru mulți. In anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mari bustul.…

F1: Fosta echipa AlphaTauri prezinta grafica monopostului din 2024

10:25, 09.02.2024 - Echipa din Faenza, care in ultimii ani a fost cunoscuta sub multe denumiri, a trecut și de era AlphaTauri. In 2023, italienii au incheiat sezonul pe locul 8 in clasamentul constructorilor. In noul sezon de Formula 1, echipa va fi cunoscuta sub denumirea simpla de RB, iar noul monopost este acesta: VCARB…


Ce parere ai despre aceasta stire?