Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O creatură misterioasă de 20 de metri lungime s-a ridicat de pe fundul apei în China. „Se mişca ca un şarpe” VIDEO

Publicat:

„Un monstru marin” a fost surprins recent in China, chiar langa Barajul celor , cel mai mare baraj de pe glob. Desi martorii din apropiere au ramas muti de uimire si au comparat creatura cu un „monstru”, expertii au venit cu o ipoteza proprie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire de groaza: Un șarpe de doi metri lungime s-a refugiat intr-un bazin de apa

19:51, 25.04.2024 - Joi, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe de aproximativ doi metri lungime dintr-un bazin al unei stații de pompare ce alimenteaza cu apa un imobil din comuna Burila Mare, județul Mehedinți. Reptila a fost observata de muncitori care efectuau lucrari in zona.

Un barbat a incercat sa jefuiasca o benzinarie din SUA amenințand angajatul cu un șarpe lung de 2 metri: „Da-mi banii sau il pun pe tine”

11:10, 22.04.2024 - Reginald Cook, 26 de ani, este acuzat de tentativa de talharie calificata, dupa ce a incercat sa jefuiasca un o benzinarie din Memphis, statul american Tennessee, inclusiv folosind un șarpe lung de 2 metri, relateaza New York Post.Poliția a precizat ca prima incursiune a avut loc, pe 16 aprilie, ca…

O creatura misterioasa cu 170 de ochi, descoperita pe fundul marii

04:45, 19.04.2024 - Intr-o expediție marina in regiunea Huidong din sudul Chinei, cercetatorii au facut o descoperire uimitoare in 2023. Ei au identificat o noua specie de vierme plat marin, numita Prosthiostomum huidongense, care se remarca prin prezența unui numar neobișnuit de mare de ochi. Aceasta gasire adanceste…

(VIDEO) O femeie a fost prinsa de scara rulanta de la brau in jos

06:55, 18.04.2024 - O femeie prinsa de scara rulanta de la brau in jos a fost salvata, intr-un supermarket din Shanghai, China. Ea a fost grav ranita și a avut nevoie de o grefa de piele. In ziua Festivalului Qingming, pe 4 aprilie, in jurul orei 16:34, in supermarketul Wanjiafu de pe Xiaotang Road, districtul Fengxian,…

Prima imagine cu noua Mazda CX-80, un SUV cu 7 locuri pentru Europa. Data lansarii, confirmata

10:55, 12.04.2024 - Constructorul japonez ne va face cunoștința saptamana viitoare cu noul CX-80. Pana atunci, Mazda a publicat prima imagine oficiala cu noul model, care este un SUV plasat in gama deasupra lui CX-60. Noul model va primi o versiune cu 7 locuri. De asemenea, din primele informații, Mazda CX-80 va masura…

Cea mai mica frontiera naționala din lume are doar 85 de metri lungime

14:30, 02.04.2024 - Penon de Velez de la Gomera, o mica stanca din nordul Africii, cucerita de Spania in 1564, deține recordul pentru cea mai mica granița naționala din lume, masurand doar 85 de metri lungime.

O creatura misterioasa și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetatorii la aproape 5.000 de metri adancime

12:10, 12.03.2024 - Un grup de cercetatori marini care incerca sa gaseasca specii necunoscute in oceanele lumii a anunțat ca a descoperit aproximativ 100 de specii noi, inclusiv o creatura misterioasa in forma de stea, scrie CNN.

O creatura marina misterioasa a fost descoperita in apele Marii Britanii: Este una dintre „multele secrete neexplorate ale oceanului”

08:05, 03.03.2024 - O noua specie de limax de mare a fost gasita in apele Marii Britanii. Aceste creaturi viu colorate se intalnesc de obicei in ape mai calde, ceea ce a facut ca descoperirea sa fie inca și mai surprinzatoare, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?