Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O ceartă banală a dus la o crimă șocantă. Un bărbat și-a tranșat și aruncat soția la gunoi

Publicat:

O cearta banala a dus la o crima șocanta. Un barbat din și-a tranșat soția dupa ce a dezghețat din greșeala o punga de chipsuri, mai mult decat acesta i-a aruncat cadavrul la gunoi. Cei doi se cunoșteau din copilarie și aveau o relație de 32 de ani, insa acest lucru nu l-a oprit pe sa iși omoare soția in luna mai a anului 2020. Yvonne, in varsta de 49 de ani, a fost intai strangulata in baie, dupa care a taiat-o cu un cutter și aruncat-o intr-un parc din Stockport. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  iți gasim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Caz șocant: Cum a aflat un barbat ca nu este tatal copilului pe care il creștea

18:50, 30.03.2024 - Un pompier din Marea Britanie a ramas șocat atunci cand, verificand camera de supraveghere instalata in casa pentru cainele sau, a descoperit ca nu este tatal copilului pe care credea ca il are cu soția sa. Rob Parsons, in varsta de 34 de ani, se afla la munca atunci cand a decis sa arunce o privire…

Cum a ajuns un barbat din Apuseni sa fie reținut de Poliție, dupa o cearta cu soția. Ce s-a intamplat

12:36, 22.03.2024 - Cum a ajuns un barbat din Apuseni sa fie reținut de Poliție, dupa o cearta cu soția. Ce s-a intamplat Un barbat din Apuseni a fost reținut de Poliție, in urma unei discuții in contradictoriu pe care acesta a avut-0 cu soția. Acesta incalcase un ordin de protecție.  Polițiștii Postului de Poliție Mogoș…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima șocanta. Un angajat și-a ucis șeful și i-a aruncat trupul neinsuflețit la tomberon. Barbatul lucra la o pizzerie

11:21, 19.02.2024 - O crima șocanta a ingrozit locuitorii dintr-un oraș. Un angajat și-a ucis șeful, iar mai apoi a luat trupul neinsuflețit și l-a aruncat la tomberon. Cei doi s-ar fi certat inainte de tragedie, in pizzeria an care barbatul lucra. Polițiștii ancheteaza acum cazul.


Ce parere ai despre aceasta stire?