Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant: Cum a aflat un bărbat că nu este tatăl copilului pe care îl creștea

Publicat:
Caz șocant: Cum a aflat un bărbat că nu este tatăl copilului pe care îl creștea

Un pompier din a ramas șocat atunci cand, verificand camera de supraveghere instalata in casa pentru cainele sau, a descoperit ca nu este tatal copilului pe care credea ca il are cu soția sa.

, in varsta de 34 de ani, se afla la munca atunci cand a decis sa arunce o privire prin camera de supraveghere pentru a se asigura ca totul este in regula acasa. Cu surprindere, a observat ca soția sa discuta pe Facetime cu un alt barbat și ii spunea copilului sa-l strige "tati", conform dailymail.co.uk.

Rob și soția sa s-au cunoscut chiar inainte de impunerea lockdown-ului…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a declanșat alarma la Poliție! Un barbat și-a dat jos brațara electronica de supraveghere și și-a amenințat soția și cei trei copii cu moartea

11:26, 24.04.2024 - S-a declanșat alarma la Poliție! Un barbat și-a dat jos brațara electronica de supraveghere și și-a amenințat soția și cei trei copii cu moarteaUn barbat care și-a amenințat soția și cei trei copii cu moartea și caruia i s-a montat o brațara electronica de supraveghere a fost reținut de polițști…

Caz șocant la o gradinița din capitala: Un copilaș și un barbat au fost mușcați de un caine maidanez

11:05, 09.04.2024 - Un copil și un barbat au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au fost mușcați de un caine maidanez la o gradinița din sectorul Botanica. Administrația instituției a solicitat intervenția I.M „Supraveghere și protecția animalelor”, care au capturat cainele.

Șocant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat sotia apoi s-a predat politiei

14:50, 29.03.2024 - In cartierul Tomis Nord, zona Brotacei, in municipiul Constanta, un barbat si a injunghiat propria sotie. Dupa aceasta fapta, acesta s a predat la politie. Din primele informatii, se pare ca sotia lui a decedat. ...

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Caz șocant in Marea Britanie! Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

17:55, 01.03.2024 - Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe viața. Marcus Osborne se alatura listei celor mai mari criminali din Marea Britanie.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

Incident șocant in Capitala! Un barbat și-a incendiat soția, dupa ce i-a spus ca-l parasește

20:05, 14.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani ar fi aruncat atat asupra sa, cat și asupra soție o substanța inflamabila, dupa care ar fi aprins o sursa de foc. Mama femeii a suferit și ea arsuri. Focul a fost stins și cu sprijinul unui vecin.


Ce parere ai despre aceasta stire?