Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O capsulă de salvare Soiuz a ajuns la Staţia Spaţială Internaţională

Publicat:

O capsula spatiala ruseasca din gama Soiuz s-a conectat in cursul noptii de sambata spre duminica la (ISS) pentru a servi, in septembrie viitor, ca vehicul pentru intoarcerea pe Pamant a doi cosmonauti rusi si a unui astronaut american

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

SPAȚIU O capsula Dragon a companiei SpaceX s-a desprins de ISS si se indreapta spre Terra

09:05, 30.04.2024 - O capsula Dragon de tip cargo a companiei SpaceX s-a desprins de Statia Spatiala Internationala (ISS) duminica si se afla pe drumul sau de intoarcere spre Terra, a anuntat Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu din Statele Unite (NASA), citata de Xinhua. The post SPAȚIU O capsula Dragon…

Sateanul care a scos din pamant conducta de canalizare a unei localitați cu peste 5.000 de locuitori VIDEO

11:30, 12.04.2024 - Un satean din comuna Dragotești, din județul Gorj, a scos o parte din conducta de canalizare a localitații invecinate Matasari, care-i traverseaza terenul gospodariei sale, dupa ce s-a judecat timp de șapte ani cu Primaria.

O capsula rusa Soyuz MS-24 a adus pe Pamant trei cosmonauți de pe ISS. Echipajul a aterizat in Kazahstan

12:55, 06.04.2024 - O capsula rusa Soyuz MS-24 cu trei membri ai echipajului ISS la bord a aterizat sambata in siguranta in stepa Kazahstanului. Cosmonautul rus Igor Novitki, astronauta americana Loral O'Hara si prima femeie din Belarus care a zburat din spațiu, cosmonauta Marina Vasilevskaia, s-au intors pe Pamant.

O casa din Florida a fost lovita de gunoi spațial care i-a distrus acoperișul și a trecut prin doua etaje: „Aproape mi-a lovit fiul”

07:05, 03.04.2024 - NASA investigheaza o bucata destul de mare de metal despre care se crede ca este o ramașița a unei baterii eliminate de Stația Spațiala Internaționala pe Pamant dupa ce aceasta a cazut pe o casa din Florida, distrugandu-i acoperișul și trecand prin podelele celor doua etaje, relateaza The Guardian.

Astronauții de pe Stația Spațiala Internaționala au revenit cu bine pe Pamant dupa o misiune de șase luni

15:10, 12.03.2024 - Un echipaj format din patru astronauti a amerizat marti dimineata in largul statului american Florida, in Golful Mexic, revenind pe Pamant dupa o misiune de peste sase luni la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.

Un echipaj format din trei americani și un rus a fost lansat din Florida catre Stația Spațiala

11:21, 04.03.2024 - O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un cosmonaut rus a decolat din Florida. Nava se indreapta catre Stația Spațiala Internaționala (ISS). Capsula care ii transporta a mai fost folosita in misiuni spațiale. O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un…

Un robot a efectuat prima simulare in spațiu a unei intervenții chirurgicale controlate de pe Pamant

08:05, 15.02.2024 - Un robot chirurgical instalat pe Stația Spațiala Internaționala a efectuat sambata prima simulare a unei operații in spațiu controlate de la distanța de chirurgi aflați pe Pamant, potrivit CNN.


Ce parere ai despre aceasta stire?