Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O botoşăneancă a demascat un escroc din Italia care fura bani de la o bătrână şi o supunea la perversiuni sexuale - FOTO

Publicat:

Un barbat italian de 67 de ani pe nume  a fost pus sub arest la domiciliu de catre carabinierii din localitatea Cefalu, provincia Palermo, cu acuzația de inșelatorie a unei persoane fara discernamant și de extorsiune prin amenințare la adresa unei batrane de 90 de ani și a badantei acesteia, o femeie de cetațenie romana.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Edward Iordanescu a anuntat lotul oficial pentru EURO 2024

01:00, 08.06.2024 - Nationala Romaniei a anuntat, vineri seara, lotul oficial de 26 de jucatori pentru EURO 2024. Selectionerul Edward Iordanescu a renuntat la portarul Razvan Sava si la mijlocasul Constantin Grameni. „Le multumesc in mod deosebit lui Razvan Sava si Constantin Grameni, jucatori care au fost alaturi de…

Din cauza ca a fost amabila, o batrana din Timișoara a fost batuta și i s-au furat 1.400 de lei

14:11, 21.05.2024 - O femeie in varsta de 68 de ani a facut greșeala sa primeasca in locuința sa un barbat pe care-l știa din vedere. L-a cunoscut in Piața Iosefin și nu banuia ce intenții are cand l-a invitat la ea acasa.

Batrana lovita de o motocicleta acroșata de o mașina. Victima este in stare grava la spital

18:16, 13.05.2024 - O femeie de 75 de ani, care se deplasa pe jos, pe o strada din municipiul Vaslui, a ajuns la spital, duminica, 12 mai 2024, victima a unui accident rutier. Un autoturism a acrosat o motocicleta, iar aceasta a lovit-o.

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

Cehia a demascat o rețea finanțata de Rusia care descuraja țarile UE sa ajute Ucraina. Cum funcționa propaganda Moscovei

09:05, 28.03.2024 - Serviciile de informații cehe au demascat o retea finantata de Moscova care raspandea propaganda rusa despre Ucraina si isi extindea influenta pana in Parlamentul European, a anunțat miercuri prim-ministrul ceh Petr Fiala.


Ce parere ai despre aceasta stire?