Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O asistenta din Marea Britanie si-a dat demisia din spital ca sa lucreze la Lidl: "Economisesc mai multi bani si am redus stresul"

Publicat:

Suna ca un advertorial pentru celebrul lant de magazine Lidl, insa nu e deloc asa. O asistenta medicala din si-a dat demisia din sistemul medical de stat si a optat sa aranjeze marfa in rafturile unui supermarket Lidl, situat in...

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fanii Rapidului și-au pierdut rabdarea! Au venit in numar redus cu Sepsi și nu-l mai vor pe Bergodi: „Demisia, demisia!”

23:20, 15.04.2024 - Suporterii Rapidului sunt nemulțumiți de evoluțiile din play-off și au venit in numar redus la meciul cu Sepsi, din etapa a 4-a din play-off, pierdut, 0-1. Intrați cu 4 puncte mai puțin decat FCSB, pe locul 2, rapidiștii au un play-off de coșmar. Nu au avut nicio victorie in play-off pana la meciul…

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

WhatsApp a redus limita de folosire a aplicației la 13 ani: „Companiile de tehnologie pun profitul mai presus de protejarea copiilor”

16:40, 12.04.2024 - WhatsApp, aplicația Meta de social media, a scazut restricțiile limitei de varsta pentru folosirea aplicației de la 16 la 13 ani in Uniunea Europeana și Marea Britanie. Aceasta acțiune a starnit nemulțumirea militanților pentru siguranța copiilor, informeaza The Guardian, transmite digi24.ro.

Mai mult de jumatate dintre britanici ar vrea sa plece din UK ca sa lucreze in strainatate. Ce nemulțumiri au

18:15, 31.03.2024 - Mai mult de jumatate dintre britanici (52%) au luat in considerare posibilitatea de a parasi Marea Britanie pentru oportunitati de munca mai bune in strainatate, potrivit unui nou studiu realizat de compania Prograd, specializata in analiza Gen Z, transmite Agerpres.

„La nivel de Partizan și Steaua Roșie” » Americanul a facut o plecaciune in fața publicului U-BT: „Printre cele mai subestimate atmosfere din LUME!”

23:30, 13.03.2024 - Americanul Jordan Taylor (34 de ani) s-a declarat profund impresionat de atmosfera din Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, acolo unde echipa lui, London Lions, s-a impus cu 91-79 și a avansat in semifinalele Eurocup, a doua cea mai importanta competiție europeana din baschetul masculin. U-BT Cluj-Napoca…

Pacientul din Braila, car ea fost legat de patul de spital, a murit. Ce pedeapsa risca asistenta și paznicul

12:16, 04.03.2024 - Informații de ultim moment despre cazul controversat din Braila! Pacientul care a fost legat de patul de spital a murit. In urma cu o saptamana, imaginile cu el, asistenta și paznicul care il leaga, au starnit reacții de revolta! La cateva zile distanța, acesta s-a stins din viața!

Drama in Marea Britanie, unde o fetița de 3 ani a ajuns in stare GRAVA la spital dupa ce a baut suc intr-un parc de distracții

10:25, 29.02.2024 - O fetița de trei ani din Marea Britanie a baut slushy, o bautura facuta din gheața, și an ajuns in stare grava la spital. Copila se afla cu familia ei intr-un parc de distracții. Micuța de doar trei ani s-a prabușit in parcul de distracții in fața familiei și an oamenilor din jur. Ea a ajuns la spital…


Ce parere ai despre aceasta stire?