Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O amică de-a lui Cotabiţă a stat în comă şase luni! Mărturisirile ei sunt cutremurătoare: "Am simţit partea stângă a creierului că sfârâie!"

Publicat:

O amica de-a lui a venit în platoul "", unde a facut marturisiri cutremuratoare. a stat în coma sase luni, iar aceasta experienta a marcat-o.

Femeia a marturisit ca a avut un soc când a auzit ca a intrat în coma, deoarece l-a cunoscut la petreceri, în tinerete. Timp de sapte ani, dupa ce a murit sotul ei, femeia si-a dorit sa moara, iar acest lucru a fost cât pe ce sa se întâmple.

"Am stat ca Gabi, sase luni în coma. Am…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Acces Direct. De ce nu a raportat fosta soție a profesului din Valcea dispariția la poliție. Cum iși explica gestul: ”Nu am considerat ca...” / VIDEO

19:40, 26.03.2024 - Fosta soție a profesorului disparut din Valcea a facut noi declarații. Unul dintre cele mai mari mistere din acest caz a fost faptul ca fosta lui soție nu a raportat la poliție faptul ca soțul ei a plecat de acasa. De aceasta data, femeia a venit cu explicații.

Marturisirile cutremuratoare ale supraviețuitorilor atacului din Moscova: „Trageau direct in multimea de oameni!”. 115 oameni au murit

16:55, 23.03.2024 - Supraviețuitorii atacului din Moscova au facut marturisiri cutremuratoare despre ce s-a intamplat acolo. Un numar de 115 oameni au murit, iar alte sute de persoane au fost grav ranite. Iata ce au transmis martorii!

Acces Direct! Doru susține ca unchiul sau a fost stors de bani de amanta. Barbatul vrea sa i se faca dreptate: "Nu a mai ramas nimic..." / VIDEO

17:15, 18.03.2024 - Doru susține ca unchiul sau a fost stors de bani, pana la ultima picatura, de femeia cu aproximativ 20 de ani mai tanara, de care se indragostise la batranețe. Barbatul a povestit intreaga drama in ediția din aceasta seara a emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?