Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adolescentă de 15 ani din Nisporeni a născut în veceul de lângă casă

Publicat:

O adolescenta de 15 ani din Nisporeni a nascut in veceul de langa casa. Nimeni nu stia despre sarcina ei. Mama fetei este plecata la munca in Rusia, iar tanara a ramas in grija bunicii. A mers la scoala pana in ultima zi, a sustinut examenele de absolvire a gimnaziului, scrie expresul.com, citat de UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Situație tot mai tensionata pe frontul din Ucraina. Rușii au recucerit o localitate cheie de langa Bahmut

18:20, 23.05.2024 - Rusia a anunțat joi ca a recucerit localitatea Andriivka, situata la aproximativ zece kilometri sud de Bahmut, in regiunea ucraineana Donetk (est), unde armata rusa desfasoara un asalt de luni de zile, relateaza AFP, citata de News.ro.

VIDEO Rusia a inceput exercitii nucleare tactice langa granița cu Ucraina

19:46, 21.05.2024 - Armata Rusiei a anuntat marti ca a inceput in apropiere de Ucraina exercitii militare privind utilizarea armelor nucleare tactice, exercitii ordonate la inceputul lunii mai de presedintele Vladimir Putin, dand asigurari ca este vorba despre un raspuns la "amenintarile" occidentale, relateaza AFP si…

Ucraina a evacuat aproape 10.000 de persoane din regiunea Harkov. Rusia anunța cucerirea unui sat de langa Vovceansk

15:25, 18.05.2024 - Aproape zece mii de persoane au fost constranse sa-si paraseasca locuintele din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, in urma unor atacuri terestre ale fortelor armate ruse, relateaza AFP.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

O adolescenta de 16 ani si-a aruncat copilul nou-nascut pe un camp, unde a murit

10:05, 08.04.2024 - Un nou-nascut a fost gasit mort, duminica, pe un teren situat in afara localitatii Turt. Mama acestuia, o adolescenta, a fost identificata de politisti si transportata la spital pentru ingrijiri. „La data de 7 aprilie a.c., in jurul orei 14.00, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean…

Rusia declara ca nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atacul de la sala de concerte de langa Moscova

18:15, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de externe Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza "dublului standard", relateaza EFE.

Adolescenta in coma dupa ce a fost lovita de mașina pe trecerea de pietoni

15:55, 16.03.2024 - O adolescenta a ajuns la spital in coma dupa ce a fost lovita de mașina pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc sambata la kilometrul 15 al DN 14, in localitatea sibiana Slimnic. Din cercetarile preliminare a rezultat ca, in timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un barbat de 55 de ani, din…

Mai multe unitați de voluntari rusi care lupta pentru Ucraina au atacat teritorii rusești de langa granița

14:46, 12.03.2024 - Voluntari rusi care lupta de partea Ucrainei au afirmat marti ca au atacat un sat din Rusia, situat in apropiere de frontiera, in timp ce Moscova sustine ca acestia au fost respinsi inainte sa paraseasca teritoriul ucrainean.


Ce parere ai despre aceasta stire?