Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O actriţă foarte cunoscută de la noi a venit la TV cu picioarele făcute praf! Cum a reuşit aceasta să capete rănile?

Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute actrite românce pe plan international a fost invitata la emisiunea "Rai da` Buni", prezentata de , unde a reusit sa socheze pe toata lumea cum a intrat în platou.

, caci despre ea este vorba, a lasat pe toata lumea cu gura cascata, în frunte cu moderatorul emisiunii care a ramas masca atunci când i-a vazut picioarele pline de vânatai si zgârieturi.

"Am cazut de pe bicicleta, se mai întâmpla. Este noul meu hobby, îmi place foarte mult sa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

Nicușor Dan, exasperat de ciori: 'O sa incercam sa le gonim cu artificii'

21:15, 31.03.2024 - Nicușor Dan, primarul-general al Capitalei, a vorbit in direct la Prima TV, despre parcurile din București, dupa demararea curațeniei de primavara in parcuri, dar și despre deranjanta problema a ciorilor. Deși unele lucruri au fost puse la punct atat in parcul Herastrau, cat și in Cișmigiu, Nicușor…

Serialul de pe Netflix care a paralizat lumea a ajuns locul 1 și in Romania. Producția starnește controverse uriașe

21:45, 25.03.2024 - Netflix a reușit sa cucereasca, din nou, topurile din intreaga lume, cu un serial de la creatorii Game of Thrones. Cu doar 8 episoade și 3 actori din celebra producție, producția a reușit sa fie pe locul 1 chiar și in Romania.Filmul a starnit, insa, și valuri uriașe de nemulțumiri in toata…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Știrile Antena Stars. Cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Un fotbalist celebru și o cunoscuta cantareața s-au dat de gol, pe internet / VIDEO

17:05, 08.03.2024 - Este cuplul momentului in showbiz-ul romanesc! Cel mai nou cuplu din lumea mondena din Romania a fost deconspirat. El, o figura cunoscuta in lumea sportului, ea o blonda focoasa și dorita de toți barbații. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?