Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NY Times: O provocare rară pentru cenzura chineză. Furie în fortăreața „Zero Covid” din Shanghai

Publicat:

Aparatul de cenzura al Beijingului face fața cu greu contraofensivei utilizatorilor de internet din Shanghai, capitala financiara a Chinei care se confrunta de o luna cu un lockdown brutal, relateaza .NY Times: O provocare rara pentru cenzura chineza.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Furie la Beijing - SUA au trimis o nava de razboi in stramtoarea Taiwan inainte de investirea presedintelui

10:11, 09.05.2024 - O nava de razboi americana a traversat miercuri stramtoarea ingusta a Taiwanului, cu mai putin de doua saptamani inainte ca noul presedinte al Taiwanului sa-si preia functia, provocand o reactie furioasa din partea Beijingului, noteaza news.ro.

Apelul lui Blinken catre China și SUA

09:20, 25.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, a lansat joi un apel Statelor Unite si Chinei sa gestioneze diferendele lor in mod „responsabil”, cu ocazia celei de-a doua vizite in aceasta tara in mai putin de un an, scrie AFP. „Avem obligatia fata de poporul nostru – si chiar fata de lume – de a gestiona…

China va continua sa dezvolte industria energiei curate

19:26, 24.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken, a ajuns, marți, la Shanghai, incepandu-și a doua vizita in China din mandatul sau.  Inainte de vizita sa, SUA au exagerat continuu teoria „supracapacitații industriei Chinei” prin intermediul mass-media, in special in domeniul vehiculelor electrice. In 2023,…

Pilotul Max Verstappen, de neoprit: A castigat cursa sprint si apoi si calificarile la Grand Prix-ul Chinei

18:15, 20.04.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu al Chinei. Este primul sau pole position pe circuitul de la Shanghai si al cincilea consecutiv de la inceputul sezonului pentru pilotul Red Bull, scrie news.ro .

F1-Canadianul Lance Stroll, cel mai bun timp in singura sedinta de antrenamente libere pentru MP al Chinei

09:25, 19.04.2024 - Pilotul canadian Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) a obtinut cel mai bun timp al unicei sedinte de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Chinei la Formula 1 de la Shanghai, a 5-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat in 1 min. 36 sec. 302/1000, informeaza AFP.

Verstappen pune la indoiala rostul unei curse de sprint la revenirea Marelui Premiu al Chinei

21:15, 08.04.2024 - Campionul mondial Max Verstappen a pus sub semnul intrebarii ințelepciunea de a angaja piloții de Formula 1 intr-un weekend de sprint la revenirea lor pe Circuitul Internațional din Shanghai pentru prima data din 2019, la sfarșitul acestei luni.

Marea Britanie acuza grupuri din China de atacuri cibernetice impotriva alegatorilor si parlamentarilor

06:55, 26.03.2024 - ”Pot confirma astazi ca actorii afiliati statului chinez au fost responsabili pentru doua campanii cibernetice rau intentionate care vizeaza institutiile democratice si parlamentarii nostri”, a declarat luni vicepremierul britanic Oliver Dowden, intr-un discurs in fata Parlamentului. Acuzatiile erau…

In reeditarea duelului Trump-Biden, singura victima sigura este China. Comerțul cu SUA s-ar putea reduce la zero (Bloomberg)

08:05, 13.02.2024 - Razboiul comercial purtat de Donald Trump impotriva Chinei a uzat relațiile dintre cele doua superputeri globale. Planurile sale pentru al doilea mandat risca sa le rupa de tot, iar retorica sa ar putea pune presiune pe Biden sa impuna masuri dure impotriva Beijingului pe masura ce ne apropiem tot mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?