Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NUTRIȚIE Cum să învingi astenia de primăvară cu alimentația corectă

Publicat:
NUTRIȚIE Cum să învingi astenia de primăvară cu alimentația corectă

Descopera alimentele miraculoase care te pot ajuta sa depașești oboseala și lipsa de energie specifice asteniei de primavara! De la spanacul plin de nutrienți pana la revitalizanta ciocolata neagra, acest ghid te va inarma cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura din plin de vitalitatea sezonului nou. The post NUTRIȚIE Cum sa invingi astenia de primavara cu alimentația corecta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SPECTACOLE DE WEEKEND ,,Primavara satmareana’’ continua in acest weekend in Centrul Vechi

13:31, 13.04.2024 - In 12-14 aprilie, ii așteptam pe satmarenii de toate varstele sa participe la programele cuprinse in proiectul ,,Primavara satmareana’’. Cel de-al doilea final de saptamana va propune participarea la un program bogat și atractiv. The post SPECTACOLE DE WEEKEND ,,Primavara satmareana’’ continua in acest…

CURIOZITAȚI NEOBIȘNUITE Descopera fascinanta noastra lume

11:05, 06.04.2024 - Aceste curiozitați aduc o noua perspectiva asupra lumii noastre și te invita sa explorezi și mai mult diversitatea și complexitatea ei. The post CURIOZITAȚI NEOBIȘNUITE Descopera fascinanta noastra lume first appeared on Informatia Zilei .

CONCERTE ,,Primavara satmareana’’ debuteaza in acest sfarșit de saptamana, in 5-7 aprilie!

13:25, 05.04.2024 - Primaria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G. M. Zamfirescu lanseaza ,,Primavara satmareana’’, o serie de evenimente menite sa aduca in centrul istoric al orașului multa culoare. The post CONCERTE ,,Primavara satmareana’’ debuteaza in acest sfarșit de saptamana, in 5-7 aprilie! first appeared…

DEFICIENȚELE DE VITAMINE Avitaminozele de primavara

15:35, 21.03.2024 - Sursele alimentare bogate in vitamine includ carne, viscere, pește, lapte, legume cu frunze verzi, legume, fructe și nuci. The post DEFICIENȚELE DE VITAMINE Avitaminozele de primavara first appeared on Informatia Zilei .

Astenia de primavara, inamicul multora. De ce este mai greu de gestionat decat cea de toamna

17:05, 18.03.2024 - Specialiștii susțin ca astenia de primavara este mai greu de suportat decat cea din toamna. Aceștia ofera cateva sfaturi pentru a-i ajuta pe oameni sa treaca mai ușor peste aceasta perioada.

Alimentația corecta in timpul Postului Paștelui. Medic: „Sa fim atenți la consumul excesiv de produse bogate in zahar!”

14:35, 18.03.2024 - Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar. Medicii recomanda postul persoanelor carora sanatatea le permite, intrucat poate aduce beneficii asupra organismului.

De ce este mai greu de suportat astenia de primavara decat cea de toamna-iarna

06:11, 18.03.2024 - Deși depresia de iarna e mai frecventa, astenia de primavara este mai greu de suportat, susțin medicii, care dau și cateva sfaturi despre cum poate fi recunoscuta și combatuta aceasta tulburare afectiva sezoniera.

Intampina primavara debordand de sanatate

17:40, 05.03.2024 - De la banalele viroze care ne dau tarcoale, pana la scaderea imunitatii sau aparitia asteniei de primavara, toate sunt pericole reale care ne pandesc. Cu toate ca ne asteptam ca, dupa o iarna lunga si cateva luni petrecute in spatii inchise, mai mult la serviciu, acasa, in vizite la prietene si cateodata…


Ce parere ai despre aceasta stire?