Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NUP pentru edilii Iașului. Dosarul „teicidului” din centrul orașului, clasat de procurori

Publicat:

Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi a decis, zilele trecute, clasarea dosarului in care primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita si viceprimarul ca ar fi taiat ilegal 142 de tei din zona centrala a Iasului.   Plangerile impotriva celor doi edili, formulate de iesenii Eugen si , precum si de din Romania, au fost instrumentate chiar de sefa Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, procurorul .   Magistratul a decis clasarea dupa ce a ajuns la concluzia ca faptele lui Gheorghe Nichita si fie nu exista,…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA. Ce ramane dupa Tudorel Toader la Universitatea Al.I. Cuza din Iași. Momentele fierbinți și „greaua moștenire”

16:05, 02.04.2024 - Venirea lui Tudorel Toader in 2016 la conducerea Universitații Alexandru Ioan Cuza din Iași (UAIC) a fost vazuta ca o binecuvantare, la vremea respectiva, de catre comunitatea academica interna.Mandatele precedentului rector, economistul Vasile Ișan (2008-2016), au fost ințesate de restricții financiare…

Diana Șoșoaca vrea sa candideze la alegerile locale. Pe ce mare primarie a pus ochii

10:35, 28.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași, dupa „o inalta tradare” a actualului edil: „Sustine independenta R.Moldova si nu unirea cu Romania”

21:40, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de „inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania, scrie hotnews.ro .

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Șoșoaca vrea sa fie primar de Iași: „Ma gandesc foarte serios sa candidez. Cred ca voi candida”

18:55, 27.03.2024 - Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi. Senatoarea l-a acuzat pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Reuben, poliglotul de la Oxford fascinat de limba romana: „Romania este o țara cu suflet și inima“ VIDEO

22:51, 14.02.2024 - Reuben Constantine, studentul britanic de la Oxford care iubește limba romana, dezvaluie intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul“ cum a ajuns sa studieze limba noastra și cum a convins și alți studenți britanici sa invețe romana.


Ce parere ai despre aceasta stire?