Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nume nou pe lista vedetelor lăsate fără permis în Buzău. Liviu Vârciu a filmat întâlnirea cu poliţiştii VIDEO

Publicat:

a fost surprins de radar conducand cu 107 Km/h, in localitate, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar si cu o amenda consistenta. Multe vedete si politicieni au ramas fara permis de conducere pe drumurile din judetul Buzau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Patru elevi s-au filmat cand inhalau un praf alb, de la o pastila pisata, in toaleta unui liceu din Lugoj

07:30, 28.03.2024 - Patru elevi s-au filmat in timp ce inhalau un praf alb in toaleta unui liceu din Lugoj. Poliția a demarat o ancheta și a stabilit ca aceștia „s-au jucat” folosind un medicament uzual. Conform IPJ Timiș, polițiștii din Lugoj s-au sesizat din oficiu, in urma unor informații, cu privire la faptul ca…

O femeie din Maramureș s-a filmat la volan cu copilul in brațe. Poliția: „Nu avea fixata centura de siguranța”

12:45, 25.02.2024 - O femeie din Borșa, județul Maramures, s-a filmat cu propriul copil de 9 luni in brațe in timp ce conducea o mașina. Polițiștii au amendat-o cu 825 de lei, informeaza Glasul Maramureșului.

S-au inmultit proxenetii in Buzau! Politistii au reținut pentru 24 de ore un buzoian cercetat pentru “foloase patrimoniale injuste” din proxenetism!

08:00, 21.02.2024 - Zilele acestea, politistii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore un barbat de 32 de ani, din Galbinași, banuit de proxenetism. In urma documentarii activitatii infractionale a reieșit ca, in perioada       noiembrie-decembrie 2023, ar fi inlesnit practicarea prostitutiei…

Un spital propus pentru desființare a inflorit

12:51, 16.02.2024 - Spitalul Smeeni din judetul Buzau, unitate propusa in anul 2010 pentru desfiintare, in timpul lui Emil Boc, a inaugurat cea mai moderna baza de recuperare medicala din regiune, lucrarile fiind realizate doar intr-un an, cu ajutorul fondurilor europene, potrivit celor implicați. Valoarea totala a proiectului…

Traficant de droguri, saltat direct de pe strada de polițiștii buzoieni și trimis in arest

09:30, 14.02.2024 - Un traficant de droguri din Prahova a fost capturat de polițiști, in municipiul Buzau. Individul era monitorizat de autoritați incepand din martie 2022. Era suspectat ca plasa substanțe interzise printre consumatorii din Prahova.

Femei forțate sa se prostitueze in apartamente din Buzau și Braila, salvate de polițiști din mainile proxeneților VIDEO

18:11, 08.02.2024 - Polițiștii buzoieni au arestat trei proxeneți care foloseau locuințe din Buzau și Braila pentru practicarea prostituției de catre patru femei cu varste cuprinse intre 19 și 39 de ani. In total, cei trei suspecți ar fi obținut foloase materiale estimate la 100.000 de euro.

VIDEO Barbat filmat cand abandoneaza trei cațeluși, intr-o comuna din Cluj. Polițiștii incearca sa-l gaseasca

22:06, 03.02.2024 - Polițiștii clujeni incearca sa identifice un barbat care a fost filmat in timp ce abandoneaza trei pui de caine pe o strada din comuna Aghires. Reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor afirma ca nu au mai gasit cațelușii, care, singuri si dezorientați, au fugit.

Șicanare in trafic. Autorul avea pistol, polițiștii l-au urmarit

14:41, 02.02.2024 - Ieri, polițiștii buzoieni au fost sesizați de catre un barbat in varsta de 50 de ani, din Mihailești, cu privire la faptul ca a avut un incident in trafic cu un alt sofer si a observat ca acesta avea asupra lui o arma. ,,Imediat dupa sesizare, cu ajutorul semnalmentelor oferite de persoana vatamata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?