Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numărul elefanţilor africani de pădure a scăzut cu 62% în doar zece ani

Publicat:

Analiza a confirmat temerile ca elefantii de padure (Loxodonta cyclotis) se indreapta catre disparitie, posibil in urmatorul deceniu.

Ecologistii spun ca este nevoie de actiune rapida si eficienta pentru a salva specia, ei fiind ingrijorati ca animalele sunt ucise pentru fildes.

Rezultatele studiului realizat de (WCS) si de alte organizatii pentru conservarea speciilor sunt publicate in revista stiintifica . Peste 60 de co-autori au participat la studiu, care a fost condus de dr. , expert la WCS si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate

07:51, 22.05.2024 - La fel ca in prima ședința a saptamanii, cea de marți, 21 mai, s-a deschis cu o scadere a euro la... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA XTB: Ferrari a publicat rezultatele vanzarilor. Lewis Hamilton, așteptat sa conduca brandul spre victorie și pe burse

18:20, 08.05.2024 - Ferrari tocmai și-a publicat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2024, demers care s-a soldat cu o vanzare de acțiuni, insa compania de mașini de lux are nevoie de mai mult decat cifre puternice pentru a-și menține poziția pe burse, arata analiștii din cadrul XTB, companie de tranzacționare…

ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut

11:10, 10.04.2024 - Leul nu a profitat marți, 9 aprilie, de nivelul ridicat al apetitului pentru risc care se manifesta... The post ANALIZA ECONOMICA Leul a scazut, aurul a crescut first appeared on Informatia Zilei .

Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara)

10:11, 06.04.2024 - Continue reading Harta imobiliara de inceput de primavara: In ce cartiere au crescut și unde au scazut prețurile pentru locuințele de vanzare și chiriile din Cluj (Analiza imobiliara) at Info real.

ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut

10:50, 14.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri, 13martie, a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a crescut deși inflația a scazut first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor

20:55, 22.02.2024 - Evoluția monedei naționale de joi, 22 februarie, a ramas plata, identic cu parcursul pe care il cunoaște din septembrie trecut. The post ANALIZA ECONOMICA Cursul dolarului a scazut ușor first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?