Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Numai pentru uz extern” sau cum prostia e echitabil distribuită pe suprafața planetei Pământ

Publicat:

Prostia este echitabil și democratic imparțita pe suprafața planetei Pamant”, spune jurnalistul Florin Negruțiu, cu referire la faptul ca mulți oameni au baut dezinfectant, in urma unei declarații controversate a președintelui american .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copiii - viitorul planetei: Cum putem educa noile generații in privința protejarii apelor

13:40, 25.04.2024 - Apa este fundamentul vieții pe Pamant, susținand ecosistemele, agricultura, industria și chiar sanatatea umana. Cu toate acestea, resursele de apa dulce sunt din ce in ce mai limitate din cauza poluarii, schimbarilor climatice și consumului excesiv.

Donald Trump, in fața unui complicat proces istoric: jurații audiati spun ca sunt incapabili sa il judece corect

05:45, 16.04.2024 - Majoritatea celor din primul grup de 96 de potentiali jurati din procesul lui Donald Trump s-au declarat luni incapabili sa il judece in mod corect si au fost imediat exclusi, relateaza AFP, citat de news.ro.

Donald Trump incurajeaza susținatorii sai sa foloseasca aplicația Truth Social pentru a-și exprima opinia

08:35, 13.04.2024 - Donald Trump si-a indemnat vineri adeptii sa-i sustina aplicatia de social media Truth Social, deoarece actiunile companiei-mama au continuat sa scada, coborand sub 30 de dolari pe unitate, relateaza CNBC.

Donald Trump ar „da unda verde” distrugerii Ucrainei de catre Putin, susține un fostul șef al CIA

12:55, 10.04.2024 - Fostul director al CIA, John Brennan, s-a aratat „ingrijorat” de un posibil al doilea mandat al lui Donald Trump, temandu-se ca aceasta ar putea fi dezastruoasa pentru Europa, relateaza Daily Express US.

Viitorul planetei, mineritul asteroizilor?

14:25, 14.02.2024 - ”Exploatarea resurselor din spațiu este o idee mai veche, insa mai actuala ca niciodata. De la an la an epuizam din ce in ce mai repede resursele anuale ale planetei, in 2023 “reușind” performanța ca la puțin peste jumatatea anului (2 august) sa consumam toate resursele naturale regenerabile pentru…

Putin le-ar fi propus americanilor incetarea razboiului din Ucraina. SUA au respins orice discuție - Reuters

23:45, 13.02.2024 - Oferta lui Putin prevedea inghețarea razboiului in limitele actuale, iar teritoriile ucrainene deja ocupate sa ramana ale Rusiei.O sursa americana a negat ca ar fi existat vreun contact oficial și a declarat ca Washingtonul nu se va angaja in discuții care nu implica Ucraina, mai ales avand in vedere Putin…

Tezaurul din Villena, un mister care a uluit cercetatorii: obiecte fabricate cu material din afara planetei Pamant

08:05, 09.02.2024 - Cand arheologii au descoperit un tezaur din Epoca Bronzului acum mai bine de 60 de ani, au fost uluiți de ceea ce au gasit. Cu toate acestea, ei nu au realizat cat de surprinzatoare era cu adevarat descoperirea lor. Se pare ca unele piese din cufarul de comori, cunoscut sub numele de Tezaurul din Villena,…


Ce parere ai despre aceasta stire?