Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NU VEI PUTEA CREDE! Ce s-a descoperit pe fundul Oceanului Pacific

Publicat:

Cercetatorii au descoperit un urias munte subacvatic, aflat la o adancime de peste 5 km sub apele . Inaltimea muntelui, care este de fapt un vulcan stins, este de peste 1 km. Descoperirea a fost facuta cu ajutorul sonarului, iar muntele se afla la 300 km sud-est de , care nu este locuita.

, de la , spune ca muntii subacvatici de acest fel sunt des intalniti, dar foarte multi nu au fost cartografiati inca, pentru ca mare parte din oceanele planetei nu sunt suficient explorate.

Echipa lui Gardner a descoperit muntele

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ce au descoperit recent cercetatorii sub suprafața Pamintului

00:40, 01.05.2024 - Cercetatorii de la Northwestern University din SUA au anunțat ca au descoperit „un tezaur acvatic” ascuns adinc sub suprafața Pamintului. Descoperirea a fost posibila datorita unui tip de roca albastra care exista in mantaua planetei noastre și are abilitatea unica de a capta apa in structura sa. {{739030}}Anunțul…

Descoperire uluitoare pe fundul marii. A fost identificata o creatura cu 170 de ochi

16:00, 18.04.2024 - Cum arata creatura cu 170 de ochiProsthiostomum huidongense, cunoscut și ca viermele plat marin Huidong, este o creatura de dimensiuni mici, cu o lungime de aproximativ jumatate de centimetru. Are un corp oval, capete rotunjite și o culoare rozalie, care il face distinct in peisajul submarin. Aspectul…

Fizicienii propun sa raceasca clima pe Pamint

05:20, 12.04.2024 - Cercetatorii de la Administrația Naționala Oceanica și Atmosferica (NOAA) din SUA au propus o noua abordare in lupta impotriva incalzirii globale, concentrindu-se pe vapori de apa, care joaca un rol cheie in efectul de sera. Metoda, numita "deshidratare stratosferica intenționata", implica introducerea…

Descoperirea care promite un viitor mai sigur: materialul ce elimina aproape toți virușii

05:10, 07.04.2024 - Cercetatorii de la Institutul Regal de Tehnologie din Melbourne au creat un material revoluționar din silicon, dotat cu nano-varfuri extrem de mici, capabil sa neutralizeze 96% din particulele virale la contact.

Dezvaluiri științifice: Virusul Covid ramane in sange timp de peste un an. Ce au mai descoperit cercetatorii

14:35, 15.03.2024 - In urma a doua studii realizate de oamenii de știința, aceștia au descoperit bucați de SARS-CoV-2, denumite antigene COVID, care pot sa ramana in sange pana la o perioada de aproximativ 14 luni dupa infecție. Aceste bucați de SARS-CoV-2 pot ramane timp de mai bine de doi ani in mostre de țesut de la…

Cum depistau femeile, in trecut, ca sunt insarcinate? Trei metode incredibile, de la testul graului la metoda mierii

22:25, 02.03.2024 - Grețurile matinale și lipsa menstruației pot fi indicatori care anunța prezența sarcinii insa, in trecut, femeile credeau și in obiceiuri.Testul grauluiIn perioada Egiptului Antic, cele care banuiau ca sunt insarcinate urinau pe semințele de grau și orz pe parcursul a mai multor zile. Daca graul incolțea,…

Tacerea lui Donald Trump in cazul lui Aleksei Navalnii, aspru criticata: 'Arata ca fie este de partea lui Putin, fie...'

13:50, 19.02.2024 - Fosta ambasadoare a Statelor Unite la ONU Nikki Haley, singura contracandidata a lui Donald Trump in alegerile primare republicane, ii reproseaza fostului presedinte american tacerea despre moartea opozantului rus Aleksei Navalnii, relateaza AFP, conform news.ro. ”Faptul ca nu spune nimic despre…

Noi studii despre renunțarea la fumat. Ce au descoperit cercetatorii, și cum decurge de fapt revenirea la normal a organismului

08:55, 18.02.2024 - Atunci cand oamenii renunta la fumat, organismul nu revine imediat la normal. Doua studii recente arata efectele de durata ale fumatului asupra sanatatii noastre. Imunitatea, in special, pare sa fie chiar mai afectata decat se credea pana acum, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?