Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu te aşteptai la asta! Mama lui Lucian de la "Mireasă pentru fiul meu", vehementă: "Elena, niciodată nu vei fi cu fiul meu"

Publicat:

În timpul competitiei, Nagie a preferat sa stea departe de problemele pe care au trebuit sa le înfrunte Lucian si Elena, însa acum este radicala.

În direct, prin telefon, Nagie a marturisit ca nu va accepta niciodata ca fiul ei sa fie cu Elena, deoarece ea nu îl iubeste.

"Mi l-a întors în timp ce era în casa, dar acum nu mai are cum sa-l întoarca. va iesi din casa acum, nu va mai avea a face cu Luci, niciodata. Chiar daca mai are sentimente pentru ea o sa-i treaca. Îi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Damian Draghici si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Cum se face „recuperarea” VIDEO

20:25, 23.04.2024 - Damian & Brothers si Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”, un „complot pe note muzicale” care rezolva prin dans si voie buna cel mai fierbinte capitol al nuntilor romanesti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de catre nas sau mire, informeaza un comunicat al Hahaha Production.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a aparut in mediul online cu ei doi

16:40, 12.03.2024 - Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite in Dubai, unde aceștia pare ca s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasa impreuna, cu care se mandresc constant.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Ce nume vor sa ii puna Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, celui de-al doilea copil. Fosta concurenta va naște in luna iulie

09:06, 20.02.2024 - Giovana și Sese de la Mireasa, sezonul 5, sunt mai fericiți ca niciodata de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara. Foștii concurenți vor avea un baiat și s-au gandit și la ce nume și-ar dori sa poarte micuțul.


Ce parere ai despre aceasta stire?