Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu poti sa dormi? Iata ce mineral iti lipseste din organism - din ce il poti asimila

Publicat:

Magneziul ar fi esential pentru buna functionare a ceasului intern al organismului. Prin urmare, problemele de somn ar putea fi legate de o lipsa a acestui mineral din organism.

Cercetatorii de la Universitatea din Edinburgh care au realizat studiu pe aceasta tema considera ca magneziul are un rol foarte important in procesul adormirii, arata site-ul , preluat de 7sur7.be.

Cele mai bune surse de magneziu

Corpul este reglat de ritmul circadian, ceas intern care controleaza starile de veghe si somn. "Buna functionare a ceasului intern este fundamentala pentru…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaccin promițator impotriva unei boli letale

13:45, 25.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din California, Los Angeles (UCLA) a dezvoltat un vaccin care s-a dovedit a fi foarte eficient impotriva melioidozei, o boala tropicala extrem de letala. Melioidoza este provocata de bacteria Burkholderia pseudomallei. Se gasește in solul și apa contaminate…

Mercenari romani susțin ca au participat la atacuri la granița cu Rusia

10:30, 20.03.2024 - Mercenari romani au declarat ca au fost implicați in atacuri la granița cu Rusia, iar aceasta declarație, insoțita de un videoclip, a fost postata pe pagina de Facebook a Grupului de Lupta Romanesc Getica, conform informațiilor transmise de RIA Novosti. Potrivit agenției ruse, mercenarii au anunțat…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Doliu in lumea culturala romaneasca! A murit Radu Parpauta, cunoscutul scriitor și traducator ieșean

14:15, 14.03.2024 - Nascut in 1955 la Tomești, Radu Parpauta a absolvit Facultatea de Rusa-Romana a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.De-a lungul anilor, a lucrat ca profesor de tara, bibliotecar, documentarist, ghid turistic, traducator și ziarist. Polirom i-a publicat in 2018 volumul de proze scurte „Ramas-bun”,…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Un barbat din Germania ar fi primit 217 doze de vaccin Covid fara efecte secundare

08:36, 06.03.2024 - Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori impotriva COVID si nu a avut efecte secundare . El a devenit studiu de caz medical. Un barbat german „hipervaccinat”, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…


Ce parere ai despre aceasta stire?