Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai vor şedinţe de Parlament. A doua săptămână consecutiv, deputaţii îşi iau liber vineri

Publicat:

Deputatii din nou si-au luat o zi libera. Parlamentul a decis ca proiectele care urmau sa fie discutate maine, sa fie examinate astazi. Astfel, sedinta de plen de vineri nu va avea loc, iar deputatii vor reveni pe 30 mai.

Initiativa de a comasa agenda proiectelor de astazi si maine a venit din parea liderului PLDM din Parlament, . "Avand in vedere multiplele solicitari de a transfera proiectele pentru alte zile, propunem sa comasam ordinea", a declarat .

Publika.md reaminteste ca saptamana trecuta, deputatii si-au lat liber. Atunci, propunerea a venit

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Deputații, in ședința. Teleradio Moldova a avut un venit de 1 milion de euro, in 2023: De unde sunt banii

15:40, 25.04.2024 - Deputații se intrunesc in ședința plenara, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza mai multe subiecte, printre care și Proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondența, care a provocat mai multe discuții contradictorii in spațiul public, dar și cateva proiecte privind ratificarea unor…

De ce s-au luat la bataie deputații din parlamentul georgian

19:41, 15.04.2024 - Deputatul georgian Alexandr Elisashvili, din partea Partidului Cetațenilor, aflat in opoziție, s-a luat la bataie cu Mamuka Mdinaradze, secretar executiv al partidului de guvernamint Visul Georgian – Georgia Democratica și lider al majoritații parlamentare, in timpul dezbaterii proiectului de lege privind…

Parlamentul a marcat, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

20:15, 02.04.2024 - Parlamentul a marcat, astazi, printr-o sedinta solemna, 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO. Deputatii si senatorii au adoptat o Declaratie comuna in care subliniaza ca apartenenta tarii noastre la Alianta reprezinta o garantie a protectiei cetatenilor, a democratiei si libertatilor individuale.…

Parlamentul a adoptat legea vanatorii și a protecției fondului cinegetic

07:30, 15.03.2024 - Deputații au adoptat, la ședința plenara de astazi, Legea vinatorii și a protecției fondului cinegetic. Inițiativa legislativa a fost elaborata de deputatele din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Larisa Voloh și Ina Coșeru, in comun cu reprezentanții Ministerului Mediului, Agenției Moldsilva…


Ce parere ai despre aceasta stire?