Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Nu am fost niciodata atat de ranita’. Afla ce a facut-o pe Miley Cyrus sa declare asta - FOTO

Publicat:

Cainele ei Lila, un Yorkshire terrier in varsta de doi ani, a murit.

Catelusa a fost dusa la spital in Octombrie cu problem grave de sanatate. Vedeta a postat pe contul ei de Twitter  o veste atat de trista.

“ Nu ma pot gandi la un motiv bun de a ma da jos din pat azi…&", a scris cantareata marti seara pe pagina ei de Twitter .

Apoi a adaugat: “ Pentru toti cei care se intreaba ce am patit… Nu am fost atat de ranita niciodata in viata mea. Inima mea este franta… Lila, catelusa mea draga a murit&".

Miley…

Citeste articolul mai departe pe mtv.ro…  

Sursa articol: mtv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

A murit Eric Carmen, vedeta power pop a trupei Raspberries

07:55, 12.03.2024 - Artistul a devenit celebru in intreaga lume pentru „Go All the Way” și „I Wanna Be With You”, hituri uriașe cu Raspberries, apoi ca artist solo, cu melodiile „All by Myself” și „Hungry Eyes”.

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Doua persoane au MURIT și una a fost ranita, in urma unui accident produs pe șoseaua Atomiștilor din localitatea ilfoveana Magurele

08:46, 16.02.2024 - Doua persoane au murit și alta a fost ranita, joi, in urma unui accident rutier produs intre doua mașini in localitatea ilfoveana Magurele. Potrivit Inspectoratului de Poliție Ilfov, accidentul rutier s-a produs in jurul orei 18:50, pe șoseaua Atomiștilor, fiind vorba de un impact violent intre doua…


Ce parere ai despre aceasta stire?