Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul trio de modele care a cucerit lumea. Surorile Hadid si Kendall Jenner, reginele catwalk-ului in show-ul VS

Publicat:

Ca niciodata, show-ul anual Victoria s Secret 2016, care a avut loc la Paris, a fost plin de surprize. a defilat insarcinata in trimestrul al doilea de sarcina, au fost amandoua prezente pe scena, iar Bella i-a aratat lui ce pierde dupa ce s-a despartit de ea :) Admirata a fost si , deja la a doua prezentare pentru Victoria s Secret. a purtat celebrul .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa "Made in Romania". Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat in toata lumea: "Concluzia este ca..." / VIDEO

16:10, 30.04.2024 - Smiley a raspuns tuturor controverselor legate de piesa care a innebunit planeta, "Made in Romania". Melodia care a devenit virala in toata lumea are clar origini romanești, insa cine este cel care a creat-o, de fapt. Iata ce a spus celebrul artist.

Alexia și Dima Trofin au gaștigat gala a 11-a de la „Te cunosc de undeva!”. Reacția Ozanei Barabancea. „A fost puțin vitregita”

09:41, 28.04.2024 - Alexia și Dima Trofin a gaștigat gala a 11-a de la "Te cunosc de undeva!", in editia de sambata, 27 aprilie. Transformarea celor doi in Gene Kelly și reprezentarea memorabila a scenei din "Singing in the Rain" , a cucerit inimile celor prezenti.Momentul culminant al serii a fost, fara indoiala, cand…

Dani Coman: „Decizia e luata și așa e mai bine pentru toata lumea”

20:06, 12.04.2024 - Dani Coman a anunțat ca meciul cu UTA (3-1) a fost pentru el ultimul in calitate de președinte al lui Hermannstadt. Victoria lui Hermannstadt la Arad, 3-1 cu UTA, a avut și o doza de amar. Dani Coman i-a anunțat pe jucatorii sibieni, joi seara, ca acesta a fost pentru el ultimul meci in calitate de…

David Popovici, condiții preferențiale la JO de la Paris: „Nu toata lumea este egala”

17:35, 02.04.2024 - David Popovici se pregatește intens pentru Jocurile Olimpice de la Paris, unde va concura pentru medalii in probele de inot de 100 și 200 metri liber. Sportivul va sta insa in afara satului olimpic și va avea paza asigurata.

Barbie, papușa care a cucerit lumea, implinește 65 de ani | INFOGRAFIE

16:30, 16.03.2024 - In prima reclama tv, difuzata chiar in 1959, o tanara promitea ca intr-o zi va fi exact ca Barbie: „Pana atunci, știu ce voi face: Barbie, frumoasa Barbie, ma voi face sa cred ca eu sunt tu“.

Rușii susțin ca au cucerit inca un oraș din estul Ucrainei, dupa victoria de la Avdiivka

17:00, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat, joi, ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Adina Diaconu - Suntem bucuroase pentru calificarea la JO de la Paris, insa nu vrem sa ne oprim aici

18:25, 21.02.2024 - Jucatoarea de tenis de masa Adina Diaconu a declarat, miercuri, ca ea si colegele sale sunt foarte bucuroase dupa victoria cu Egiptul de la Campionatele Mondiale care a asigurat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, dar a subliniat ca nu vor sa se opreasca aici, potrivit Agerpres. "Sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?