Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul prezentator al emisiunii TopGear » Chris Evans: "Abia aștept să încep"

Publicat:

Show-ul de televiziune al celor de la BBC in noul sau format va putea fi urmarit la anul, din primavara. a fost obligat sa inceteze colaborarea cu postul britanic in urma unei dispute violente pe care a avut-o cu producatorul emisiunii in luna martie. nu are o problema sa faca mai multe lucruri deodata. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan: „Principalul contracandidat ramane Piedone. Ma aștept ca simpatizanții PNL sa ma voteze”

11:26, 29.04.2024 - „Cristian Popescu Piedone ramane principalul contracandidat”, afirma Nicușor Dan. El susține ca se așteapta ca mulți dintre electorii PNL sa il voteze pe el, „chiar daca considera ca Sebastian Burduja e mai bun”.

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Șefa ASSMB da ochii cu procurorii! Oana Sivache, audiata la DNA. „Ma astept la orice”

11:40, 27.03.2024 - Șefa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, a ajuns, miercuri dimineața, 27 martie, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Din primele informații, directorul general al ASSMB, Oana Sivache, s-a prezentat la DNA pentru a fi audiata intr-un dosar…

Nadia Comaneci, mesaj pentru Simona Halep: „Era și timpul! Abia aștept”

20:06, 05.03.2024 - Nadia Comanescu, legendara gimnasta romana, a reacționat dupa ce Simona Halep a caștigat la TAS procesul de dopaj in care a fost implicata. Suspendarea de 4 ani a jucatoarei a fost scazuta la 9 luni, iar Halep poate reveni de acum pe teren. Simona a pierdut 10 luni, suspendarea a expirat in iulie. Halep…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Se dau bani pentru anveloparea locuințelor și reparații. In 48 de ore, omul are garantia si incep lucrarile

12:20, 24.02.2024 - Dumitru Nancu, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), a oferit informații despre programul prin care romanii pot primi bani pentru anveloparea locuințelor.

Ce facea soția lui Cristi Tanase in timp fotbalistul statea pe preș in fața ușii: „Am zis ca aștept și eu pana raspunde”

12:45, 14.02.2024 - Cristi Tanase, 36 de ani, a oferit noi explicații dupa episodul șocant din weekend, cand a fost filmat in week-end in ipostaze tulburatoare, intins pe jos in holul blocului. Dupa ce a spus pentru Gazeta Sporturilor ca „Am sunat-o pe soție, nu mi-a raspuns, așa ca m-am pus jos, pana sa-mi deschida ea…

CHAMPIONS LEAGUE Incep meciurile din optimi

17:40, 13.02.2024 - Meciul dintre RB Leipzig și Real Madrid, din cadrul optimilor de finala ale UEFA Champions League, se disputa marți, de la ora 22:00 .... The post CHAMPIONS LEAGUE Incep meciurile din optimi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?