Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul coronavirus ar putea cauza leziuni cerebrale, psihoze și delir – STUDIU

Publicat:

coronavirus ar putea cauza leziuni cerebrale, psihoze și delirSTUDIU Cercetatorii au avertizat, miercuri, asupra unui posibil val de leziuni cerebrale asociate cu noul coronavirus, in urma unor dovezi recente care sugereaza ca boala provocata de COVID-19 poate cauza complicații neurologice grave, precum inflamații, psihoze și delir, anunța Reuters, conform Agerpres. Un studiu efectuat de o echipa de cercetatori de... Noul coronavirus ar putea cauza leziuni cerebrale, psihoze și delirSTUDIU Ziarul Unirea

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles al III-lea nu-l va intalni pe Prințul Harry din cauza programului foarte incarcat al monarhului

00:46, 08.05.2024 - Prințul Harry nu se va intalni cu tatal sau, Regele Charles al III-lea, in timpul vizitei pe care o efectueaza in prezent in Marea Britanie, deoarece monarhul este prea ocupat, a declarat purtatorul de cuvant al lui Harry, marți, potrivit Reuters, preluat de b1tv.to. Prințul Harry, in Marea Britanie…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)

11:45, 24.04.2024 - Vremea se schimba radical: Romania ar putea pierde aproape 2 saptamani de temperaturi confortabile (studiu)Cercetatorii de la MIT au dezvoltat o noua modalitate inovatoare de a masura impactul real al incalzirii globale, informeaza EURONEWS. Pentru majoritatea oamenilor, descifrarea impactului creșterii…

90% dintre profesorii și cercetatorii din universitațile din Romania se declara mulțumiți de locul de munca - studiu

03:55, 18.04.2024 - Mai mult de 90% dintre profesorii și cercetatorii din universitațile din Romania sunt mulțumiți de locul de munca, reiese dintr-un studiu al Asociației Europene pentru Internaționalizarea Educației, informeaza Rador Radio Romania.

De ce uitam anumite momente din viața: cum decide creierul nostru ce amintiri sa pastreze - studiu

08:05, 03.04.2024 - Cercetatorii de la NYU Grossman School of Medicine din domeniul neurologiei au identificat un nou mecanism prin care creierul nostru decide ce amintiri sa pastreze. Acest proces implica activitatea unor neuroni specializați care transmit semnale pentru a codifica amintirile. Aceste semnale, denumite…

Succes al medicamentului oncologic Pfizer pentru pacientii cu limfon: ce arata datele ultimului studiu?

14:25, 13.03.2024 - Pfizer a anuntiat marti ca medicamentul sau Adcetris a extins supravietuirea la pacientii cu cel mai frecvent tip de limfom, intr-un studiu in stadiu avansat, sustinand eforturile de extindere a utilizarii tratamentului obtinut prin achizitionarea Seagen, pentru 43 de miliarde de dolari, transmite Reuters,…

Descoperire epocala: A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

08:06, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Specialiștii elvețieni au creat un robot care se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

11:35, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a creat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC), informeaza News.ro. In cazul accidentelor vasculare…


Ce parere ai despre aceasta stire?