Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NOTROPICELE - ÎMBUNĂTĂȚIREA MEMORIEI Explorând beneficiile și riscurile nootropice

Publicat:
NOTROPICELE - ÎMBUNĂTĂȚIREA MEMORIEI Explorând beneficiile și riscurile nootropice

Nootropicele acționeaza prin diverse mecanisme, cum ar fi stimularea metabolismului cerebral sau protejarea creierului impotriva stresului oxidativ The post NOTROPICELE - IMBUNATAȚIREA MEMORIEI Explorand beneficiile și riscurile nootropice first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție

12:56, 07.04.2024 - Cei mai tineri parinți care s-au nascut la noi in țara sunt Elena Chiritescu, de 10 ani și verișorul acesteia, Gheorghe Mecic, in varsta de 13 ani. The post EXPLORAND EXTREMELE VARSTEI Cei mai tineri parinți din istorie și cazul romanesc de excepție first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite

08:20, 10.03.2024 - Aceste masuri sunt menite sa contribuie la un echilibru intre viața profesionala și cea personala a angajaților romani, facilitand adaptarea la schimbarile din viața lor. The post BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite first appeared on Informatia Zilei .

DESPRE DANS Beneficiile și avantajele terapiei prin dans

08:05, 09.03.2024 - In opinia psihologului Laura Maria Cojocaru președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativa, aceasta forma de terapie se bazeaza pe premisa ca postura și mișcarea influențeaza starea psihica și modul in care funcționeaza o persoana din punct de vedere psihologic.…

COMUNICAT AJPIS Beneficiile de asistența sociala majorate cu 10,4 %, conform Indicatorului Social de Referința (ISR)

12:46, 06.03.2024 - Toate beneficiile sociale care se raporteaza la Indicatorul Social de Referința (ISR) cresc de la 1 martie 2024, ca urmare a majorarii cu 10,4 % a acestui indicator. Astfel, valoarea ISR crește de la 598 lei, in anul 2023, la 660 lei, anul acesta. The post COMUNICAT AJPIS Beneficiile de asistența sociala…

EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante

09:06, 01.03.2024 - Aceasta luna este caracterizata de o combinație intre vremea schimbatoare și semnificațiile culturale și religioase, marcand un moment de tranziție și transformare. The post EXPLORAND CALENDARUL LUNII MARTIE Luna Martie: semnificații și evenimente importante first appeared on Informatia Zilei .

Beneficiile laptelui de magarița Laptele de magarița

13:35, 21.02.2024 - Laptele de magarița conține de 46 de ori mai multa vitamina C decat laptele de vaca și de 4 ori mai mult fier The post Beneficiile laptelui de magarița Laptele de magarița first appeared on Informatia Zilei .

Beneficiile și riscurile consumului de apa carbogazoasa Apa carbogazoasa, daunatoare sau benefica sanatatii?

23:35, 01.02.2024 - Consumul moderat de apa carbogazoasa poate fi parte a unei diete echilibrate, insa este important sa fie luat in considerare echilibrul și variabilitatea in consumul de lichide, iar inainte de a face schimbari semnificative in regimul alimentar


Ce parere ai despre aceasta stire?