Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norvegienii vor să implementeze la Cluj conceptul de "ecologie umană". "Dacă tratezi un deținut ca pe animal, va deveni animal"

Publicat:

Guvernatorul Serviciilor Corectionale din Sud din tara fiordurilor, , se afla zilele acestea la Cluj-Napoca, unde joi a tinut o conferinta despre conceptul sau de ecologie umana în cadrul evenimentului Ziua Interactiunii Om-Animal, organizat la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a UBB.

Ideea acestui concept este aceea de a folosi natura, dar si principii dintr-o serie de stiinte umaniste, pentru a-i transforma pe detinuti din infractori si criminali în fiinte responsabile, care odata eliberate sa poata face fata societatii, sa nu recidiveze…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta naționala! Dr. Beatrice Mahler: Radonul este luat ca și al doilea factor de risc pentru cancerul pulmonar pentru adulti, dupa fumat

12:36, 23.04.2024 - Radonul, un gaz radioactiv descoperit in 25% din școlile și gradinițele din Romania, ridica preocupari serioase in privința sanatații publice. Cercetatorii de la Facultatea de Științe din cadrul Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au semnalat acest

Șimleuanul Catalin Țurcaș, printre evaluatorii celor mai buni elevi din țara la matematica

11:35, 12.04.2024 - Catalin Țurcaș este cadru didactic la Universitatea „Babeș Bolyai”, Facultatea de Matematica și Informatica din Cluj-Napoca. Cu ani in urma, in timpul liceului, șimleuanul a fost unul dintre elevii cu cele mai bune rezultate la matematica din lume. A obținut mai multe medalii de aur la concursuri naționale…

Workshop-ul „Conectarea cu padurea” la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau

15:05, 04.04.2024 - Miercuri, 3 aprilie 2024, in Aula Universitații „Vasile Alecsandri” din Bacau, studenți ai programelor de studii din cadrul departamentelor Biologie, Ecologie și Protecția Mediului (Facultatea de Științe) și Ingineria Mediului, Inginerie Mecanica și Agroturism (Facultatea de Inginerie) au participat…

O poveste despre curaj. Bia, studenta in Cluj, a reușit sa invinga cancerul cu zambetul pe buze: Eu eram pilonul care susținea moral oamenii din jurul meu

09:05, 27.03.2024 - Bia are 22 de ani, un par matasos și ochi caprui care te cuceresc din prima cu optimismul contagios pe care il emana. Este studenta la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, al UBB Cluj, și deși pare sa fi avut parte pana acum doar de grijile specifice tinerilor de varsta ei, Bia este o…

Studenții Universitații Bacau exploreaza o caza experimentala unica in Europa pentru studiul apelor interioare

14:20, 24.03.2024 - In cadrul Departamentului de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului de la Facultatea de Științe a Universitații Bacau, studenții inscriși in programul de studii de licența in Biologie au avut oportunitatea de a se imersa intr-o experiența de invațare inovatoare. Aceștia au explorat o baza experimentala…

Studenții Universitații Bacau Exploreaza Baza Experimentala Unica in Europa pentru Studiul Apelor Interioare

11:36, 23.03.2024 - In cadrul Departamentului de Biologie, Ecologie și Protecția Mediului de la Facultatea de Științe a Universitații Bacau, studenții inscriși in programul de studii de licența in Biologie au avut oportunitatea de a se imersa intr-o experiența de invațare inovatoare. Aceștia au explorat o baza experimentala…

Explicații ale dezastrului de la simularea pentru Evaluarea Naționala: `mediu general viciat... iar tinerii absorb, ca un burete`

22:55, 28.02.2024 - Profesorul universitar doctor Ovidiu Panișoara, expert in educație și cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele educației a comentat la RFI Romania rezultatele examenului de simularea Evaluarii Nationale la clasa a opta. Expertul in educație se intreaba retoric: Avem oameni super educați…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura relațiilor interpersonale

09:11, 06.02.2024 - Alexandra Opinca, Bianca Diac, Paula Ianuș și Anca Raicu au realizat un podcast cu tema „Cultura relațiilor interpersonale”. Invitata lor a fost Iftode Liliana – absolventa a Facultații de Psihologie și Științe ale Educației la „Universitatea Alexandru I. Cuza” din Iași, specialitatea Psihologie, promoția…


Ce parere ai despre aceasta stire?