Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Norocosul Reghe! A scăpat de adversarul dificil din finala Ligii Campionilor Asiei şi va întîlni o echipă care s-a înfiinţat acum 2 ani :)

Publicat:

s-a calificat in finala cu scorul de 4-2 la general in fata lui

Tweet

Azi, si si-au aflat adversarii din ultimul act. Surpriza, desi se asteptau sa intilneasca FC Seoul, echipa de o valoare apropiata, cei doi se vor infrunta cu .

Interesant este ca acest club a fost infiintat in 2012 si deja a reusit o performanta istorica.  Echipa este pregatita de , fostul mare fundas al nationalei Australiei, care a evoluat timp de 5 ani la .

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Al-Ain, echipa antrenata de Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei

10:05, 24.04.2024 - Echipa Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, antrenata de fostul international argentinian Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei la fotbal, dupa ce a trecut de formatia saudita Al-Hilal, cu scorul general de 5-4, in penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

A fost amanat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Cand se joaca partida

15:01, 16.04.2024 - Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amanat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramata intalnirea celor doua echipe de fotbal.

La Vișeu de Sus fraudele sunt cu și cat munții

11:01, 11.04.2024 - In urma cu puțin timp, la Vișeu de Sus, pe fondul unui conflict in Primaria Vișeu de Sus, ieșeau la iveala ilegalitațile care au loc sub conducerea actualului primar Coman Vasile Varzaru. Printre situațile expuse și una ușor de verificat de noi se numara și felul in care se inchiriaza pajiștile aflate…

Cum au promovat baschetbalistele din Arad meciul care le poate duce in finala » Aproape de o mare surpriza

10:55, 04.04.2024 - FCC Baschet UAV Arad și Sepsi-SIC Sf. Gheorghe disputa astazi, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor Victoria din Arad, calificarea in finala Ligii Naționale de baschet feminin. Jucatoarele aradene, pregatite de sarbul Miroslav Popov, spera sa aiba parte de un public fierbinte in cel de-al doilea meci…

Surpriza la Indian Wells - Navarro o invinge pe Sabalenka și se califica in sferturile de finala

22:35, 13.03.2024 - Jucatoarea americana de tenis Emma Navarro(23 WTA) a invins-o, miercuri, surprinzator pe Aryna Sabalenka, favorita numarul doi, in optimile de finala ale Masterss-ului de la Indian Wells. Pentru Navarro, victoria este a doua la o jucatoare din Top 10 și p

Yokohama – Shandong Taishan e ACUM in AntenaPLAY. Aflam ultima semifinalista din Liga Campionilor Asiei!

12:00, 13.03.2024 - Yokohama – Shandong Taishan e LIVE VIDEO de la ora 12:00 pe AS.ro. Meciul e transmis LIVE in AntenaPLAY. In urma acestei partide, vom cunoaste toate cele 4 semifinaliste ale Ligii Campionilor Asiei. S-au calificat deja in penultimul act al competitiei Al Ain, Al-Hilal si Ulsan. Yokohama – Shandong Taishan…

Dan Petrescu și-a calificat echipa in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei

17:40, 20.02.2024 - Sud-Coreenii de la Jeonbuk FC, formație antrenata de Dan Petrescu, s-au calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, dupa victoria in dubla manșa in fața celor de la pohang Steelers.


Ce parere ai despre aceasta stire?