Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi schimbări în Codul Rutier 2023. Ce trebuie să știe șoferii români despre înmatricularea maşinilor şi preschimbarea permiselor

Publicat:

2023, noi schimbari! Astazi, 10 august 2023, Guvernul a modificat ordonanța privind circulatia pe drumurile publice. Iata ce trebuie sa știe toți șoferii romani despre inmatricularea masinilor si preschimbarea permiselor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Schimbari la eliberarea permiselor auto. Cum vor putea fi obținute online

08:50, 08.04.2024 - Ministerul Afacerilor Interne a lansat in dezbatere publica un proiect de ordin al viceprim-ministrului care vizeaza modificarea condițiilor de eliberare a permiselor de conducere și a duplicatelor acestora.

Inmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere și reprogramarea la traseu vor putea fi posibile la Campulung

19:00, 07.04.2024 - Pentru prima data, oamenii din zona nu vor mai veni la Pitești pentru aceste demersuri. De marți, 9 aprilie 2024, un punct secundar de Permise și Inmatriculari va funcționa in Campulung. Pana acum, aici se faceau activitați de preluare acte. De marți, campulungenii și locuitorii comunelor din zona vor…

Noi schimbari in Codul Rutier. Staționarea cu motorul pornit ar putea sa fie interzisa in Romania

11:26, 25.03.2024 - Guvernul a anunțat noi schimbari in Codul Rutier! Staționarea cu motorul pornit ar putea sa devina interzisa in Romania, in urma unui proiect de lege, care a trecut deja de votul Senatului. Iata care sunt motivele și de cand ar putea sa intre in vigoare aceasta lege.

Schimbari in Codul Rutier! O categorie de romani va fi obligata sa iși schimbe carnetul de conducere o data la doi ani

16:50, 02.03.2024 - Anul 2024 vine cu schimbari in Codul Rutier! O anumita categorie de romani va fi obligata sa iși reinnoiasca carnetul de conducere o data la doi ani, nu o data la zece ani, așa cum se intampla de obicei. Iata despre ce este vorba și cine este vizat de aceasta schimbare.

Amenzile de circulație cresc tariful RCA! Șoferii, vanați pentru orice greșeala de catre asiguratori

12:35, 29.02.2024 - Șoferii vor fi vanați de catre firmele de asigurari pentru orice greșeala facuta in trafic, deoarece aceste greșeli le vor scumpi poliția RCA! Legea RCA urmeaza sa sufere modificari foarte importante. Amenzile de circulație cresc tariful RCA ! Asiguratorii din Romania fac tot posibilul sa creasca prețurile…

Schimbari importante in randul șoferilor! Inmatriculare auto online pentru conducatorii auto romani

07:15, 28.02.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești bune! Inmatricularea auto online va fi posibila pentru conducatorii din țara noastra. De curand, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege, in calitate de for decizional.

Se schimba Codul Rutier 2024. In ce condiții vor putea șoferii circula cu anvelope de vara și iarna

09:55, 03.02.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești bune! Noul Cod Rutier 2024, permite acum șoferilor sa utilizeze anvelope de vara și in lunile de iarna, cu condiția respectarii unor reguli specifice. Iata ce trebuie sa știe conducatorii auto!


Ce parere ai despre aceasta stire?