Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi prețuri record la carburanți! Prețurile produselor petroliere sunt puternic afectate de situația din Ucraina

Publicat:

Creșterea prețurilor la petrol și, în consecința, la produsele petroliere derivate genereaza o majorare în continuare a valorilor maximale de comercializare cu amanuntul la benzina și motorina. Potrivit Agenției Naționale pentru Reglementare, astazi, 2 martie, benzina este la preț de 24,73 lei pentru un litru, iar motorina 21,51 lei, potrivit ProTV.

 

&"Doar în cadrul sesiunii din 1 martie, prețul petrolului marca Brent a crescut cu 11%, fapt ce a determinat comunitatea internaționala sa recurga în regim extraordinar la deblocarea rezervelor…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

ANRE anunța noi prețuri la carburanți. Cit va costa un litru de benzina și motorina

12:25, 07.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a stabilit prețurile maxime de referința pentru produsele petroliere principale de tip standard pentru miine, 8 mai, transmite Noi.md. Astfel, prețul unui litru de benzina A95 nu trebuie sa depașeasca 26,02 lei, iar cel pentru un litru de motorina…

Carburanții, mai ieftini de Paște: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

11:05, 03.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta ca, dupa o perioada de ieftinire doar a motorinei, saptamana curenta și benzina a intrat intr-o curba descendenta a prețurilor de comercializare cu amanuntul la stațiile de alimentare.

Cat costa un plin de benzina inainte de Paște. Scumpiri la pompe

14:51, 29.04.2024 - Cat costa un litru de benzina pe 29 aprilie 2024Intr-un exemplu concret dintr-o benzinarie din București, benzina standard este vanduta cu 7,49 lei pe litru, in timp ce motorina standard costa 7,45 lei pe litru. Aceasta inversare a prețurilor marcheaza o schimbare semnificativa fața de situația de acum…

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Cat costa, astazi, benzina și motorina

07:36, 09.04.2024 - Benzina și motorina s-au scumpit. Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din Romania, a majorat azi prețurile carburanților, pentru a treia oara de la inceputul lunii aprilie, scrie economica.net . Potrivit sursei citate, stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișeaza pe…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?