Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi nave vor completa escadrila Forţelor Aeriene Române

Publicat:

Noi nave vor completa escadrila Fortelor Aeriene Romane Avioane de lupta F-16. : .

Înca cinci avioane F-16 vor completa escadrila Fortelor Aeriene Române, iar discutiile cu partenerul portughez si cel american pe acest subiect sunt foarte avansate, spune ministrul apararii nationale, .

El a precizat, totodata, pentru ca au fost începute procedurile pentru achizitionarea altor 36 de avioane de lupta F-16, iar urmatorul pas va fi avionul multirol de ultima generatie F-35.


: Mergem

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fost comandant de la Baza 71 Aeriana investit in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene. Despre cine este vorba?

17:21, 27.05.2024 - Astazi, 27 mai 2024, la sediul Statului Major al Fortelor Aeriene a avut loc ceremonia de investire in functia de sef al Statului Major al Fortelor Aeriene, a generalului-maior Leonard-Gabriel BARABOI. Activitatea s-a desfasurat in prezenta ministrului apararii nationale, domnul Angel TILVAR si a sefului…

Fortele Aeriene Romane vor fi dotate cu rachete Sidewinder Block II

07:20, 11.05.2024 - Statele Unite au aprobat vanzarea catre Romania celebrelor rachete Sidewinder Block II, cu o tehnologie de ultima generatie, care le permite pilotilor sa execute prima lovitura intr-o lupta aeriana. Rachetele avansate aer-aer sunt destinate avioanelor F-16 aflate in dotarea Fortelor Aeriene Romane.…

Jens Stoltenberg, vizita-surpriza la Kiev: „Voi fi foarte sincer, aliatii nu au livrat ce am promis in ultimele luni. Lucrurile se vor schimba”

17:00, 29.04.2024 - Liderul NATO, Jens Stoltenberg, le-a spus luni ucrainenilor ca membrii Alianței Nord-Atlantice nu și-au respectat promisiunile de ajutor militar din ultimele luni, dar a precizat ca fluxul de arme și muniții va crește de acum inainte, relateaza Reuters.Intr-o vizita neanunțata in Ucraina, secretarul…

Cand vor putea romanii sa calatoreasca fara vize in America. Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, anunț important

08:16, 25.04.2024 - De curand, Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, a facut un anunț important despre eliminarea vizelor pentru cetațenii romani. Incepand cu ce data ar putea sa calatoreasca fara vize in SUA.

Un raport important așteptat de UE avertizeaza ca aceasta are o ultima șansa pentru a ramane competitiva: „Nu ne putem permite sa așteptam”

19:50, 17.04.2024 - Uniunea Europeana este in fața unei ultime oportunitați de a lua masurile necesare pentru a-i permite sa concureze eficient cu Statele Unite, China și alți rivali, a declarat miercuri autorul unui raport important așteptat de liderii europeni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Interviu cu trupa clujeana Mano&Gregor, singura formație de Indie Folk din Romania: „Pentru noi a fost foarte important ca ceea ce gandim despre lume sa fie compuse in piese”

08:26, 08.04.2024 - In lumea muzicii, exista intotdeauna loc pentru noi voci care sa iși faca auzita prezența și sa impartașeasca povești unice. In 2022, pe scena muzicala din Romania a aparut o astfel de voce și anume trupa Mano & Gregor.

Baschet / Timisoara – SCMU Craiova, duel de care pe care in Banat

16:00, 21.03.2024 - Timisoara si SCMU Craiova se intalnesc, sambata, intr-un meci extrem de important din cadrul etapei cu numarul 7 din seria 11-18 a Ligii Nationale. Baschetbalistii olteni isi pot asigura prima pozitie in grupa daca se impun in Banat. De partea cealalta, timisorenii vor incerca sa urce cat mai mult in…

Fost comandant la Bazei 71 Aeriana Campia Turzii distins cu „Emblema de Onoare”

13:06, 20.03.2024 - Fostul comandant al Bazei 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, general de flotila aeriana, Leonard Baraboi, a primit o noua distincție militara. Este vorba despre „Emblema de Onoare”. „In data de 14 martie 2024, la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene, secretarul general doamna Georgeta GAVRILA…


Ce parere ai despre aceasta stire?