Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi informații despre coronavirusul din China. Oficial chinez: "Originea epidemiei..."

Publicat:

Cele mai negre temeri ale populației se adeveresc. Epidemia cu virusul periculos din China se raspandește cu o rapiditate greu de stapanit, iar specialiștilor le este tot mai greu sa afle care este cauza coronavirusului.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce are de gind sa faca Ungaria in timpul vizitei liderului chinez

20:30, 06.05.2024 - Ungaria intenționeaza sa semneze cel puțin 16 acorduri cu China in timpul vizitei de trei zile a președintelui Xi Jinping, care incepe miercuri, 8 mai. Acest lucru a fost declarat de ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto. El a spus ca ar putea fi chiar 18 acorduri, din moment ce doua dintre ele…

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

A 2-a ședința plenara a sesiunii din 2024 a forului legislativ chinez

18:00, 08.03.2024 - Delegații la cea de-a 2-a sesiune a celei de-a 14-a legislaturi a Adunarii Naționale a Reprezentanților Poporului din China (ANRPC) au participat, vineri dimineața, la a doua ședința plenara, in care au ascultat și examinat rapoartele de activitate a Comitetului Permanent al ANRPC, Tribunalului Popular…

Declarație a ministrului chinez de Externe in urma unei calatorii in Europa

20:15, 22.02.2024 - China susține cu fermitate stabilitatea intr-o lume agitata și considera ca țarile lider ar trebui sa dezvolte cooperarea bazata pe respect și incredere reciproca, sa rezolve problemele critice prin dialog și consultare, sa consolideze guvernanța globala prin solidaritate și coordonare și sa promoveze…

Poziție neașteptata a Chinei in razboiul dintre Rusia și Ucraina

08:10, 20.02.2024 - China nu vinde arme letale partilor aflate in conflict, i-a spus diplomatul de rang inalt al Chinei omologului sau ucrainean la sfarsitul saptamanii trecute, in timpul intalnirii lor de la Conferinta de Securitate de la Munchen, transmite CNN, informeaza News.ro. Ministrul chinez de externe, Wang…

Rusia este pe cale sa preia avantajul pe front, potrivit serviciului militar de informații din Norvegia

18:56, 12.02.2024 - Rusia are rezerve mai mari de efective, un complex militar-industrial capabil sa produca mari cantitati de arme si munitii, si are parte de sprijinul material oferit de tari precum Coreea de Nord sau China, a avertizat luni seful serviciului militar de informații din Norvegia, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?