Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Noi am lupta, dar, de fapt, nu existăm”. Ciudatul mesaj transmis lui Putin de un grup de recruți înarmați cu arme cu „țevi strâmbe”

Publicat:

Pe rețelele de socializare a fost publicat un mesaj al recruților mobilizați in armata rusa in regiunea Lugansk, Donbas, care se plang, intr-un apel adresat direct lui , de condițiile precare de antrenament și calitatea armamentului primit. Militarii spun ca au ajuns sa foloseasca arme „cu țevi strambe” și spun ca nu refuza sa participe la lupta, doar ca unitatea lor „nu exista” in scripte.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Simion a devenit tata. Ce mesaj i-a transmis Ilincai președintele AUR

10:50, 25.04.2024 - La mai puțin de un an de la casatorie, liderul Partidului AUR , George Simion , și soția sa, Ilinca, au devenit parinți. Primul copil al cuplului este un baiat, iar tatal a ținut sa-i transmita mamei un mesaj cu acesta ocazie fericita. “Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat”, a scris Simion pe…

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Nicolae Ciuca, mesaj la 2 ani de la izbucnirea razboiului: Romania și intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina 

15:51, 24.02.2024 - Romania si intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina, o natiune care lupta pentru viata si democratie, a transmis, sambata, presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca."In urma cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un razboi pe scara larga neprovocat. De atunci, cetatenii ucraineni, cu hotarare…

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.

Nicolae Ciuca, mesaj la 2 ani de la izbucnirea razboiului: Romania și intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina 

11:45, 24.02.2024 - Romania si intreaga lume libera stau alaturi de Ucraina, o natiune care lupta pentru viata si democratie, a transmis, sambata, presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca."In urma cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un razboi pe scara larga neprovocat. De atunci, cetatenii ucraineni, cu hotarare…

Ce mesaj i-a transmis Volodimir Zelenski lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Aleksei Navalnii: "Are doua optiuni!"

10:06, 18.02.2024 - La scurt timp dupa ce informația potrivit careia Alexei Navalnii a murit in spatele gratiilor a fost facuta publica, Volodimir Zelenski a avut un mesaj tranșant pentru Vladimir Putin. Ce i-a transmis președintele Ucrainei liderului rus.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?