Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ninsori abundente la Tokyo. Mii de persoane au rămas izolate şi alte aproximativ 200 au fost rănite

Publicat:

Mii de persoane au ramas izolate si alte aproximativ 200 au fost ranite, marti, in urma ninsorilor abundente din capitala japoneza Tokyo, relateaza site-ul televiziunii France 24, potrivit rtv.net.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

O șoferița beata a intrat cu mașina in cladirea unde avea loc o petrecere, in SUA. Doi copii, frate și sora, au murit, 15 persoane au fost ranite | VIDEO

19:15, 21.04.2024 - Doi frați, fetița de 8 ani și un baiețel de 5 ani, au fost uciși sambata, 20 aprilie, dupa ce un o șoferița beata a scapat mașina de sub control și a intrat cu viteaza in cladirea in care avea loc o petrecere ocazionata de o zi de naștere, la Swan Creek Boat Club din Berlin Charter Township, statul…

ACCIDENT GRAV, la BUJORENI: Trei persoane ranite, transportate la spital

10:05, 02.04.2024 - Accident rutier la Bujoreni Polițiștii rutieri intervin in acest moment pe Drumul Național 7, la un eveniment rutier, soldat cu ranirea mai multor persoane. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca pe Drumul Național 7, in localitatea Bujoreni, la km 182+ 800, din cauze care urmeaza sa fie…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite

20:10, 24.03.2024 - Patru persoane au murit și opt au fost ranite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, dupa ce un vehicul care participa la cursa a ieșit... The post VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte

21:00, 22.03.2024 - Un incident cu focuri de arma a avut loc in sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, a anunțat in aceasta seara agenția... The post Atac armat la Moscova! Cel puțin 14 persoane au fost ucise și 35 ranite la o sala de concerte appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Coleziune pe DN 72 Targoviște-Ploiești, cinci persoane au fost ranite și trasportate la spital 

08:30, 26.02.2024 - Coleziune pe DN 72 Targoviște-Ploiești, cinci persoane au fost ranite și trasportate la spital, in cursul acestei zile, 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime in localitatea Razvad.  Din primele verificari…


Ce parere ai despre aceasta stire?