Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nina Iliescu se simte mai bine. Vezi când va fi externată

Publicat:

Sotia fostului presedinte, , Nina a fost operata zilele acestea la de catre prof.dr. , medicul personal al familiei Iliescu.

, a fost operata de colecistita acuta de catre seful Clinicii de Chirurgie a spitalului Floreasca. Referitor la starea de sanatate a acesteia, surse medicale au declarat pentru ziarulring.ro: " se simte bine si a fost mutata astazi (n.r. – ieri) de la intr-o rezerva. Acum are voie sa consume doar lichide: apa, ceai, supa si compot. Este tinuta sub supraveghere medicala si daca…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 18 din sezonul 3. Ana Bodea prezinta casa Vornicu: „E camera mea preferata”

23:00, 16.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cum se simte Kate Middleton. Prințul William a vorbit despre starea soției sale, care urmeaza un tratament impotriva cancerului

23:21, 10.05.2024 - Intrebat despre cum se simte sotia lui in timpul unei vizite la un spital comunitar din arhipelagul Scilly, situat in largul coastelor comitatului Cornwall, in sud-vestul Angliei, printul William, in varsta de 41 de ani a raspuns sec: ''Da, se simte bine, va multumesc'', potrivit Reuters, citat de Agerpres. Mostenitorul…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 15 din sezonul 3. Carmen Ionescu: „Urlu, racnesc, dar imi place! Sunt turbata!”

23:05, 25.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 13 din sezonul 3. Vlad Gherman: „Cel mai indrazneț lucru a fost s-o cer pe Oana!”

23:05, 11.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Știrile Antena Stars. Rica Raducanu, chinuit de problemele de sanatate: „Am incercat de toate”. Și soția lui a trecut prin momente dificile, dupa ce a fost operata / VIDEO

17:05, 11.04.2024 - Rica Raducanu trece printr-o perioada delicata, din cauza problemelor de sanatate. Fostul sportiv a fost diagnosticat in urma cu mult timp cu diabet, dar are probleme și cu cartilajele. Și soția lui a trecut prin momente cumplite, dupa ce și-a pierdut frații și a fost operata pe inima.

Academicianul Nicolae Manolescu va fi inmormantat marți, 26 martie, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea

23:35, 25.03.2024 - Uniunea Scriitorilor din Romania a anunțat ca inhumarea trupului neinsuflețit al marelui critic literar Nicolae Manolescu va avea loc marti, 26 martie, de la orele 12:30, la Cimitirul Sfantul Ioan din Ramnicu Valcea. “Uniunea Scriitorilor va pune la dispozitie celor (din București – n.r.) care doresc…

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, Ion Iliescu (sezonul 3, episodul 25)

15:20, 18.03.2024 - A fost de trei ori Președintele Romaniei (1990-1992, 1992-1996 și 2000-2004) și, de altfel, singurul președinte de stanga al acestei țari in 3 decenii de democrație: Ion Iliescu rupe tacerea și vine la microfonul podcastului Avangarda, cu Ionuț Vulpescu.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?