Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicusor de la Masterchef către soția sa: ”Panarama ce esti!”. Era să o și bată

Publicat:

Geta, soția lui Nicușor Coroama, fostul concurent de la MasterChef, a fost agresata de acesta la o nunta la care erau invitați. 

Este vorba despre un show de televiziune la care cuplul a fost participat. Tanara a stat la masa toata seara si nu a dansat spre uimirea celorlalți invitați.

Lucrurile s-au explicat dupa ce Nicușor și-a facut apariția la masa ei și a început sa vorbeasca cu ea ca la stâna: &"Ramâi aici, panarama ce esti! Asta ești, asta faci!&".

Geta și-a atenționat soțul ca îi aude toata lumea și ca sunt și filmați, dar acesta a amenințat-o…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Lis a inceput sa-și vanda lucrurile din casa! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO

14:50, 20.04.2024 - Oana Lis a inceput sa iși vanda lucrurile din casa pe rețelele de socializare. Mesajele postate de soția lui Viorel Lis pe Facebook. Vedeta a dezvaluit ca are probleme mari de rezolvat in momentul de fața.

Cristian Gațu și-a recunoscut relația cu femeia cu 27 de ani mai tanara decat soția sa » Cum arata noua sa partenera

20:40, 27.03.2024 - Legenda handbalului romanesc, Cristian Gațu (78 de ani), a recunoscut ca are o noua relație, in contextul in care dublul campion mondial se afla intr-un proces de divorț cu soția sa, Tamara Gațu (80 de ani). Ea il acuza pe fostul președinte al Federației Romane de Handbal ca a inșelat-o cu o femeie…

Fostul mare handbalist Cristian Gatu divorțeaza dupa 53 ani de mariaj. Soția cere pensie de intretinere și despagubiri uriașe

19:31, 24.03.2024 - Cristian Gatu, unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti ai Romaniei si fost presedinte al Federatiei Romane de Handbal, este in plin divort dupa 53 ani de casnicie. Soția sa, Tamara Gațu, cere despagubiri de 500.000 lei. Divortul si partajul se dezbat la Judecatoria Beius, din judetul Bihor.

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Șoc in Spania, unde un roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

15:41, 18.03.2024 - O comunitate rurala din Spania este in stare de șoc dupa ce un barbat de origine romana și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand.

Gabriel Resources a platit sute de mii de dolari unor profesori de drept pentru a emite opinii impotriva Romaniei

12:36, 15.03.2024 - Intr-un document depus la Tribunalul Arbitral al Bancii Mondiale de la Washington, Gabriel Resources menționeaza numele a patru dintre renumiți profesori romani de drept: Corneliu Birsan, Lucian Mihai, Ovidiu Podaru și Ioan Schiau.Aceștia, precum și alții implicați, au beneficiat de onorarii de aproape…

Anunțul facut de Mihai Bobonete dupa 15 ani de casnicie cu Catalina. „Am avut și ani de zile in care am trait viețile separat”

10:35, 09.03.2024 - Mihai Bobonete și Catalina sunt casatoriți de 15 ani și se cunosc de 30 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie discreta. In cadru unui interviu acordat revistei VIVA!, Mihai Bobonete a vorbit despre viața de familie dupa ce copiii lui au venit pe lume.Actorul și soția lui se cunosc de 30 de ani,…

Marian Godina a devenit un mare afacerist: Dupa ce s-a invartit in trei domenii, are datorii de 70.000 de lei

10:25, 26.02.2024 - Fost polițist la circulație și mai apoi luptator la Serviciul de Acțiuni Speciale Brașov, Marian Godina s-a pus serios pe afaceri! Acesta a deschis o firma care avea ca obiect de activitate salile de fitness. Lucrurile nu au mers chiar bine, iar devenit tatic, Marian Godina a decis sa vanda....carucioare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?