Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicu Alifantis, motiv de demisie pentru un preparator UNATC: "Am fost obligată să-mi cer scuze față de un student pe care l-am prins copiind la examenul din vară și pe care nu-l văzusem la seminar tot anul școlar"

Publicat:

In contextul demisiilor in lanț de la UNATC, o fosta profesoara scria ieri pe pagina personala de Facebook ca "nu e prima data cand se intampla linșari ale cadrelor didactice care nu au fost recunoscatoare breslei și au indraznit sa semnaleze neregularitați din interior sau au deranjat prin nesupunere".

Femeia scrie ca in urma cu cinci ani și-a dat "demisia din poziția de preparator la UNATC", iar in aceasta perioada, acel moment pare "amuzant și suprareal in toata absurditatea lui, insa pentru mine a fost trist și traumatizant la acel moment".

Ceea ce a condus la demisia femeii…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand, reacție ironica dupa ce PSD i-a cerut demisia: „Mi s-a facut din nou mila de Ciolacu”

22:20, 25.04.2024 - Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucuresti, trimisa in judecata pentru folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, afirma ca nu va demisiona, asa cum i-au cerut reprezentantii PSD. „Marcele, ia-ti un pix si o hartie si scrie pe silabe: Fara penali in functii publice ca scop interzicerea…

Val de ironii la adresa CFR-ului dupa eliminarea din Cupa Romaniei. „Franarii” cer demisia lui Adrian Mutu.

10:05, 03.04.2024 - CFR Cluj a primit o lecție de fotbal marți seara dupa ce a fost eliminata de Corvinul Hunedoara in sferturile Cupei Romaniei. Pe grupurile de Facebook au inceput sa apara mesaje ironice la adresa echipei din Gruia.

Horia Constantinescu și-a dat demisia de la conducerea ANPC, dupa ce a devenit candidatul PSD la Primaria Constanța. „Am scris o pagina de istorie”

08:40, 28.03.2024 - Horia Constantinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, anunța joi dimineața, 28 martie, ca renunța la funcție pentru a se „dedica campaniei” pentru Primaria Constanța.PSD Constanța a anunțat miercuri, 27 martie, candidatura lui Horia Constantinescu pentru functia de…

Student din Timișoara, laureat al concursului „Alexandru Farcaș Voice Competition”

14:40, 25.03.2024 - Studentul Alexandru Ticula, care urmeaza cursurile Facultații de Muzica și Teatru, din cadrul Universitații de Vest din Timișoara, este laureat al prestigiosului concurs „Alexandru Farcaș Voice Competition”. In cadrul ediției naționale a concursului, care s-a desfașurat in colaborare cu Academia Naționala…

Gropile de pe drumurile din Suceava, motiv de concurs pe Facebook. Fotografia cu cea mai mare groapa caștiga 100 de lei

12:00, 20.03.2024 - La finalul saptamanii trecute, sucevenii au fost invitați sa participe la un concurs mai puțin obișnuit. Un cetațean a lansat o provocarea prin care oamenii sunt indemnați sa fotografieze cea mai mare groapa din Suceava pentru a caștiga suma de 100 de lei. Iata ce s-a intamplat cu ineditul concurs.

Doliu pentru pompierii aradeni: plt. adj. Petru Alexandru Ardelean de la Detașamentul Ineu s-a mutat in Cer

19:25, 15.03.2024 - Un pompier de la Detașamentul Ineu nu mai este printre noi. Plt. Adj. Petru Alexandru Ardelean a plecat intr-o lume mai buna. Colegii sai au anunțat trista veste pe pagina de Facebook a ISU Arad: „Timp de peste 18 ani, colegul nostru, Plt. adj. Ardelean Petru Alexandru, din cadrul Detașamentului de…

Student USV, caștigator al unui stagiu oferit de Radio France Internationale

11:05, 15.03.2024 - Un student al Facultații de Litere și Științe ale Comunicarii a Universitații „Ștefan cel Mare" din Suceava a fost unul dintre caștigatorii unui concurs organizat pentru promovarea limbii franceze in lume.Radio France Internationale Romania (RFI) și Agenția Universitara a Francofoniei ...

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.


Ce parere ai despre aceasta stire?