Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Voicu le cere ajutorul fanilor, după ce a văzut mai multe poze deocheate cu David Puşcaş. "Să nu dăm cu piatra, e un copil abandonat"

Publicat:

a tras un semnal de alarma pe retelele sociale si si-a rugat prietenii virtuali sa nu-l judece pe , dupa ce acesta a postat mai multe imagini deocheate cu el pe retelele sociale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE si NATO transmit condoleante dupa moartea presedintelui iranian, provocand reactii de indignare pe retelele sociale

15:56, 20.05.2024 - Presedintele Consiliului European, Charles Michel, si seful diplomatiei europene, Josep Borrell, au exprimat „condoleantele” UE in urma mortii presedintelui iranian Ebrahim Raisi, provocand reactii de indignare pe retelele de socializare. Si NATO a transmis luni „condoleante poporului iranian”.

Cand iși va primi Dorian Popa permisul de conducere inapoi. Ce le-a marturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”

23:40, 07.04.2024 - Dorian Popa a ramas fara permis de conducere, dupa ce a condus sub influența substanțelor interzise și a fost prins de polițiști. Recent, artistul a marturisit cand iși va primi inapoi permisul auto. Iata ce le-a marturisit cantarețul fanilor lui de pe rețelele de socializare!

Statul ofera tichete sociale pentru Paste 2024. S-a stabilit cine primeste ajutorul. Vezi daca esti pe lista lor!

10:00, 17.03.2024 - Romanii care se incadreaza intr-o situatie sociala vulnerabila pot primi tichete pentru Pastele 2024. Aceste vouchere au o valoare de 250 de lei in 2024, urmand ca valoarea lor sa scada la jumatate in 2025-2027. Tichetele sunt acordate de autoritațile locale sunt sub forma de suplimentare la programul…

Reuters: Trump a ordonat CIA sa lanseze o operațiune secreta impotriva Chinei pe rețelele sociale

15:35, 14.03.2024 - Donald Trump a autorizat CIA, in 2019, sa declanșeze o operațiune clandestina pe rețelele sociale chinezești cu scopul de a intoarce opinia publica din China impotriva guvernului de la Beijing, conform unor oficiali care au informații directe legate de aceasta operațiune secretizata, dezvaluie Reuters.

Țeapa ”investiții in acțiuni online”. Trei persoane inșelate cu ajutorul reclamelor false de pe rețelele sociale

12:00, 01.03.2024 - Țeapa ”investiții in acțiuni online”. Trei persoane inșelate cu ajutorul reclamelor false de pe rețelele sociale Țeapa ”investiții in acțiuni online” face noi victime. Trei persoane au fost inșelate cu ajutorul reclamelor false de pe rețelele sociale. Trei persoane din municipiul Hunedoara au ramas…

VIDEO O șoferița și-a pus bebelușul la volan, in timp ce conducea. Polițiștii i-au vazut imaginile pe rețelele sociale și au amendat-o

12:30, 25.02.2024 - O tanara mamica din Borșa, Maramureș, s-a laudat pe rețelele sociale cu isprava sa: ea și-a pus bebelușul la volan, in timp ce conducea. Imaginile devenite virale pe internet au ajuns și la polițiști, care au sancționat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?