Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Ioțcu, aflat în arest preventiv într-un dosar de corupție, a fost suspendat din funcția de președinte al consiliului județean. Vezi pe ce perioadă

Publicat:

Prefectul de Arad a semnat și emis, vineri, ordinul prin care l-a suspendat din funcție pe Nicolae Ioțcu, pana acum președintele Consiliului Articolul Nicolae Ioțcu, aflat in arest preventiv intr-un dosar de corupție, a fost suspendat din funcția de președinte al consiliului județean. Vezi pe ce perioada a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primar și candidat pentru un nou mandat, suspendat din functie dupa ce a fost arestat preventiv pentru corupție

22:25, 31.05.2024 - Primarul comunei Tarcau, liberalul Danut-Manole Firtala, a fost suspendat, vineri, din functie, de prefectul judetului, dupa ce a fost arestat preventiv pentru 30 zile pentru fapte de coruptie.

Vlad Pascu, șoferul criminal din 2 Mai, ramane in arest preventiv. Decizia nu este definitiva

16:35, 31.05.2024 - Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri, vara trecuta, in localitatea 2 Mai, ramane in arest preventiv. Decizia, insa, nu este una definitiva și poate fi atacata cu recurs la Tribunalul din Constanța.

Primarul comunei Tarcau suspendat din funcție in urma plasarii in arest preventiv

12:00, 31.05.2024 - ■ decizia instanței și ordinul prefectului determina suspendarea automata a mandatului primarului in conformitate cu legea ■ Primarul comunei Tarcau, Firțala Manole-Danuț, a fost plasat in arest preventiv pentru o perioada de 30 de zile in urma unor investigații legate de presupuse fapte de corupție.…

Șoferița din Cugir, prinsa la volan cu permisul suspendat, de polițiștii din Hunedoara: S-a ales cu dosar penal

13:45, 29.04.2024 - Șoferița din Cugir, prinsa la volan cu permisul suspendat, de polițiștii din Hunedoara: S-a ales cu dosar penal Șoferița din Cugir, prinsa la volan cu permisul suspendat, de polițiștii din Hunedoara: S-a ales cu dosar penal O șoferița din Cugir a fost prinsa la volan cu permisul suspendat, de polițiștii…

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Corupție in flagrant. O tanara cerut 5.000 de euro unei femei pentru a „aranja” sa-i elibereze soțul din arest

12:41, 24.04.2024 - O tanara a fost prinsa in flagrant, pe raza municipiului Arad, in timp ce pretindea 5.000 de euro de la o femeie pentru interveni pe langa magistrați, pentru a-i elibera soțul din arest preventiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?