Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Guță va avea un șoc! Este SCANDALUL LUNII! Cine a ”încercat” să îi fure logodnica

Publicat:

În urma cu câteva saptamâni, o veste bomba fulgera lumea showbiz-ului miorotic: Nicolae Guța s-a desparțit de Cristina, blondina cu car ese iubea. Evident, cei doi au reușit sa se împace, dar, pâna atunci, un milionar celebru a &"atentat&" la logodnica manelistului.

O sursa extrem de bine apropiata din apropierea lui ne-a facut o confesiune uluitoare. Mai exact, în perioada în care Nicolae Guța era în Spania, iar Cristina a anunțat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, ca a renunțat la relația cu manelistul, motivul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. La cine sunt banii lui Nicolae Guța din ultimul live de pe TikTok. Lucian Elgi spune tot adevarul despre scandalul momentului: ”Vreau sa intru in legalitate” / VIDEO

11:15, 06.04.2024 - Nicolae Guța a fost luat in vizor de reprezentanții ANAF dupa ce a caștigat o suma uriașa in urma unui live pe TiktTok. Manelistul nu a primit banii, ei aflandu-se intr-un alt cont, iar Lucian Elgi a deslușit misterul pentru toți fanii.

(video) Au venit din Cuba in Moldova, apoi au incercat sa ajunga in UE: Doi straini, prinși dupa ce au trecut Prutul cu o barca pneumatica

08:51, 05.04.2024 - Doi cetațeni cubanezi cu varsta de 22, respectiv 27 de ani, au fost depistați de polițiștii de frontiera Iași, in timp ce au traversat raul Prut din Republica Moldova in Romania, folosindu-se de o barca pneumatica. Persoanele au declarat ca iși doresc sa ajunga in Spania, la o ruda.

Xtra Night Show. Cum il descrie Cristina, actuala partenera, pe Nicolae Guța. Cum se ințelege femeia cu Mariana, mama primilor copii ai manelistului: "Lumea rea..." / VIDEO

01:00, 02.04.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show alaturi de tatal copiilor sai, Cristina, actuala partenera a lui Nicolae Guța l-a descris pe manelist. De asemenea, cantarețul a vorbit despre relație pe care o are soția lui cu Mariana, mama primilor sai copii.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Bataie in toata regula intre Jador și prietenul lui, Nikolas Sax! Scandalul uriaș dintre cei doi cantareți, in Londra. Spynews.ro are toate detaliile!

22:50, 25.03.2024 - Scandal uriaș in urma cu doar cateva zile, in Londra! Deși spuneau ca sunt cei mai buni prieteni, iata ca spiritele s-au incins intre Jador și Nikolas Sax. Se pare ca cei doi au izbucnit, iar pana la bataie a mai fost doar un pas. Spynews.ro are detalii incredibile despre ce s-a intamplat.

Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa dupa scandalul din finalul meciului dintre Valencia și Real Madrid

16:45, 06.03.2024 - Meciul dintre Valencia și Real Madrid (2-2) a insemnat mai mult decat un pas greșit pentru formația antrenata de Carlo Ancelotti. Scandalul din finalul jocului, cand arbitrul a fluierat finalul inainte de un gol marcat de oaspeți, a captat atenția presei din Spania și nu numai.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?