Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici nu a început bine competiţia, iar ea deja a renunţat! S-a aflat motivul pentru care Ela a plecat de la "Mireasă pentru fiul meu"?!

Publicat:

S-a inscris in competitia "Mireasa pentru fiul meu" cu gandul de a-si gasi jumatatea, dar in scurt timp, a decis sa o paraseasa. Ela, o concurenta din noul sezon al emisiunii, a plecat din show, cand toata lumea se astepta mai putin.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Popovici a renunțat la facultate pentru Jocurile Olimpice. Competiția de la Paris are loc in doar cateva luni

15:35, 26.04.2024 - David Popovici a decis sa se concentreze total pe pregatirea pentru Jocurile Olimpice, care vor avea loc la Paris in luna iulie.Tanarul inotator roman a renunțat temporar la studii, pentru a se pregati pentru competiția cea mare. Dupa doar cateva luni de cursuri acesta și-a inghețat anul la Facultatea…

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

La ce aliment a renunțat Monica Birladeanu. Nu il mai consuma deloc. Care este motivul deciziei luate de actrița: „A fost greu”

09:46, 05.03.2024 - Monica Birladeanu este una dintre cele mai cunoscute, dar și indragite persoane publice de la noi din țara. Celebra actrița a adoptat un stil de viața sanatos in ultimii ani, astfel ca a decis sa renunțe complet la un aliment, despre care spune ca nu se regasea in mod excesiv nici inainte in alimentația…

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Mireasa - Capriciile iubirii. De ce nu a renunțat Antonia la Albert din prima. Concurentul i-a spus ca o vede doar ca pe o prietena: „Am stat mult timp doar noi doi”

20:10, 14.02.2024 - Antonio spune ca a fost atrasa din prima de Albert și ca și-a dorit sa il cunoasca mai bine, dar concurentul parea ca nu este prea incantat. Ieri, tanarul a declarat ca o vede doar ca pe o simpla prietena și ca nu ia in calcul varianta de a forma un cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?